Kulturhuset
Annons

Kulturhuset

(5 omdömen)
Övrigt

Favorit sparadSpara favorit

I Rum för Barn finns en mängd aktiviteter för barn. Ett barnbibliotek, ett varierat programutbud samt en bildverkstad. Utställningar, teater-, dans- och musikupplevelser dyker upp varje säsong.

Det nya Biblioteket indelas i tre rumsligheter, anpassade till barnens olika åldrar. En del är för barn 0-3 år, en del för barn 4-7-år och en del för bokslukarbarnen 8-11 år. Det blir ett märkvärdigt barnbibliotek med bokhyllor med trappor och stegar upp till böcker om fåglar och stjärnor. Och bland böckerna finns saker som genom lek kan locka barn till läsning. När barnet sedan funnit sin bok, är det bara att krypa upp i hängmattan, kojan eller ner i mullvadshålan och läsa. Mysigt!

Rum för Barn har också en bildverkstad. Här får barn i alla åldrar experimentera med färg och form och känna sig för bland olika material under handledning av konstnärer.

Kulturhuset i Stockholm är ett vardagsrum mitt i city. Det sjuder av kulturella uttryck, åsikter och idéer. Här hittar ni utställningar, teater, dans, musik, performance, ungdomskultur, internetcafé, bibliotek med läsesalong, serietek, restauranger och Rum för Barn (som vi redan berättat om).

Öppet
Jan
Feb
Mar
Apr
Maj
Jun
Jul
Aug
Sep
Okt
Nov
Dec
                                                                       
Öppet   Öppet vissa dagar   Stängt
OBS! Det kan under gröna perioder även vara stängt under strödagar. Aktuella öppettider finns på Kulturhusets webbsidor.
Hitta
Sergels torg 3, Stockholm, Stockholms city
Stockholm, Stockholms län, Stockholms kommun

Med bil från till Kulturhuset är det ca 1 km (5 min).

Visa på en karta och se var andra familjeattraktioner i närheten ligger.

Kulturhuset ligger mitt i city, vid Sergelstorg. Tar ni tunnelbanan ska ni hoppa av vid T-Centralen och gå upp på Sergelstorg.

OBS! Barnsemester.se rättar eventuella fel i texter så snart de uppmärksammas men för säkerhets skull - dubbelkolla alltid fakta samt öppettider innan ert besök!
Representerar du denna aktivitet? Uppdatera din presentation »
Medlemsbilder
Det finns inga medlemsbilder från Kulturhuset. Har du varit där? Ladda upp en bild»
Besökare tycker till

Snittbetyg

Kulturhuset har snittbetyg 9 av 10.
Betyget baseras på recensioner från 5 familjer. Alla recensioner »

Ungarna älskar det!!
Vi ska åka till Stockholm och jag frågar sonen vad han vill göra. -Måla, svarar han!! Så vi går till kulturhuset och målar två jätte fi...
Läs mer »
Barnen älskar det!
Kulturhuset är så annorlunda mot allt annat komersiellt som bara går ut på att köpa! Detta är gratis, dessutom har de ett lunchrum med micro...
Läs mer »

3 familjerhar skrivit en reseberättelse om sitt besök på Kulturhuset. Reseberättelser »
Lämna en recension
Har du varit här? Andra familjer vill veta vad du tyckte, skriv och berätta!
Ditt betyg:
Vilkar åldrar passar platsen bäst för?
Rubrik:
Text:
Säkerhetsfråga
Logga in eller svara på följande fråga:


XHU          E       
  4    T    TW    2GL
  4   DEN    A       
  M    R     X    YNL
  W         3FF      
   
Namn: (Visas)
E-post: (Visas ej)

När du skriver här måste du följa våra regler. Läs villkoren »
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se