Betyg och kommentarer: Kulturhuset
Annons
Betyg och kommentarer

Kulturhuset

9

Betyg, omdömmen och kommentarer från barnfamiljer som besökt Kulturhuset.

» Antal inlägg: 5 st
Ungarna älskar det!!
Vi ska åka till Stockholm och jag frågar sonen vad han vill göra.
-Måla, svarar han!! Så vi går till kulturhuset och målar två jätte fina teckningar för nån tia. Jätte kul!
Vi var där redan klockan 10 på lördagn då gar det ganska lite folk men när vi kom och hämtade våra teckningar vid 15 tiden då var det lång kö utanför. Så var tidiga.
(2008-12-07)

Barnen älskar det!
Kulturhuset är så annorlunda mot allt annat komersiellt som bara går ut på att köpa! Detta är gratis, dessutom har de ett lunchrum med micro om man vill ta med mat. Vill barnen måla på stafli eller brodera kostar detta 20 kr, helt överkomligt. Mina barn älskar att "hänga" här. Det finns saker att upptäcka överallt, små lådor du kan dra ut där det finns djurskelett tex. Även de minsta barnen har en liten hörna, denna är dock lite liten eftersom även föräldrarna måste vara med i denna hörna, så klart! I övrigt kan jag varmt rekommendra detta när ni besöker huvudstaden!
(2007-01-29)

Rum för barn
Ett perfekt ställe att släppa lös barnen på. Det finns något för alla, både aktiva och lugna barn. Det finns en pysselhörna och massa små "hus" att klättra på. Det finns massa böcker och små läshörnor om man vill mysa lite och en inhägnad hörna för de lite mindre mindre barnen. Perfekt med andra ord.

Ett tips är att ta med lunchen själv då det är mycket folk i Kulturhusets restauranger och att det dessutom är ganska dyrt.
(2006-06-02)

Rum för barn
Perfekt för både stor och liten oavsett väder så länge upptäckarlust, bus och boksug finns.
(2006-06-02)

Rum för barn
Bra att det har blivit så användarvänligt för både barn och vuxna. skönt att barnen kan leka och att vuxna kan vila i soffan en stund eller leka tillsammnas. Jag önskar att man skulle kunna lämna igen lånade filmer på alla stockholms bibliotekprecis som man kan med böckerna.
(2006-01-14)

Lämna en recension
Har du varit här? Andra familjer vill veta vad du tyckte, skriv och berätta!
Ditt betyg:
Vilkar åldrar passar platsen bäst för?
Rubrik:
Text:
Säkerhetsfråga
Logga in eller svara på följande fråga:


UY7          T       
K      T    M9    G9T
HAX   5M2    U       
  U    3     9    HOX
88P         XMB      
   
Namn: (Visas)
E-post: (Visas ej)

När du skriver här måste du följa våra regler. Läs villkoren »
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se