Betyg och kommentarer: Laserfortet Häggvik, Sollentuna
Annons
Betyg och kommentarer

Laserfortet Häggvik, Sollentuna

4.5

Betyg, omdömmen och kommentarer från barnfamiljer som besökt Laserfortet Häggvik, Sollentuna.

» Antal inlägg: 6 st
Laserfortet Sollentuna
Vi var där med fem barn i åldern 5-8 år och provade Hero Force och Gocartbilarna. Alla barnen tyckte det var jätteroligt. Både barnen och vi vuxna fick röra på oss ordentligt och var ordentligt varma efter att ha spelat Hero Force. Ett av barnen var lite rädd i början och ville först inte gå in och pga mörkrädsla hos de små fick vi spela Hero Force med lamporna tända vilket gjorde att lasereffekten uteblev. Men det var roligt ändå.
(2019-09-09)

Kul för de yngre barnen
Kul ställe för de yngre barnen, men lite tråkigt för barn över 10 år.
Barnens favorit var bilarna, inte så snabba så passar bra för yngre barn.
Laser var inte så intressant för barn över 10. Västarna trånga för vuxna.

Härlig miniatyrstad!
(2019-08-26)

Laserfortet Häggvik
Gillar dina kids att sitta inne om spela på datorn? Då kommer de att gilla Hero Force. De kommer även röra på sig och bli riktigt svettiga- utan att ens tänka på det. Win-win!

Litet, tämligen undangömt ställe.
(2019-08-26)

testade Hero force och gocart. Var där med 2 barn i åldern 11 år som tyckte båda aktiviteterna var super tråkiga. Gocart var inte gocarts som vi trodde utan riktigt långsamma bilar man åker omkring med. Hero force var ingen hit det heller. Man kunde skjuta genom alla väggar så det gick inte att gömma sig. Lämnade stället med 2 väldigt besvikna barn.
(2019-06-18)

Laserfortet Häggvik Sollentuna
Testa av 2 vuxna, 3 barn (5, 9 och 12 är). HeroForce passar barn från ca. 5 år vilket passade oss bra eftersom vi aldrig annars kan köra vanlig Laserdome hela familjen tillsammans.
Bilarna passar barn i åldern 5-6år. Vår 5 åring älskade bilarna medan de två äldre tyckte de åkte för långsamt. Slutsats, passar bra till familjer med lite yngre barn.
(2019-06-18)

Passar ej för barn äldre än 7 år
Hero force var lite kul men om vill ha denna typ av aktivitet så är Laserdome att föredra. Det roliga var främst att det var en handske som man sköt med.
Go Karts är missvisande. Det är elbilar som kör väldigt sakta och passar just för mindre barn. Vår 9 åring tyckte att det var jättetrist. Det finns vissa lekland som har denna typ av elbilar och som är betydligt billigare. Rekommenderas ej. Våra barn är 9 år och 11 år och dem uppskattade inte dessa två aktiviteter.
(2019-06-18)

Lämna en recension
Har du varit här? Andra familjer vill veta vad du tyckte, skriv och berätta!
Ditt betyg:
Vilkar åldrar passar platsen bäst för?
Rubrik:
Text:
Säkerhetsfråga
Logga in eller svara på följande fråga:


 Q          MJX      
LI     3    2 3   FG7
 M    O36   K8U      
 Y     I      2   RIW
6L8         7R4      
   
Namn: (Visas)
E-post: (Visas ej)

När du skriver här måste du följa våra regler. Läs villkoren »
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se