Betyg och kommentarer: Medley Norskogsbadet
Annons
Betyg och kommentarer

Medley Norskogsbadet

6

Betyg, omdömmen och kommentarer från barnfamiljer som besökt Medley Norskogsbadet.

» Antal inlägg: 3 st
Testfamilj
Vi hann tyvärr inte ta del av badet mer än 1 tim, då det blev oväder! Fina gräsytor att vara på, mellanpoolen var lite kall, toaletterna var ok, servering med glass, korv mm är ju alltid bra! Vi kommer göra ett nytt försök nästa år!
(2013-09-02)

Den är tuppen bra
(2013-07-21)

Dagstur till norskogsbadet
En solig, varm dag i juli 2011 åkte vi till Norskogsbadet för första gången. Barnen 3 och 5 år uppskattade mellan poolen där de badade för fullt hela dagen. Det fanns badleksaker att låna och tre olika bassänger för olika behov. En baby/plaskdamm, en mellanbassäng och en stor, djupare bassäng. Positivt var att vi kunde ha våra handdukar bredvid bassängen och man kunde vara uppe på land och ha uppsikt över barnen i bassängen. Plus för trevlig personal och omklädningsrum med bastu och dusch med varmvatten. När vi var där fanns det flera personer med olika handikapp där och detta bad verkade funka bra för dem. Minus för att det var slitet och grönområdena runtomkring var eftersatt.Jag tror badet skulle få dit mer barnfamiljer genom att bygga en lekplats i anslutning till badet och fräscha upp naturområdet runt omkring.
(2013-05-25)

Lämna en recension
Har du varit här? Andra familjer vill veta vad du tyckte, skriv och berätta!
Ditt betyg:
Vilkar åldrar passar platsen bäst för?
Rubrik:
Text:
Säkerhetsfråga
Logga in eller svara på följande fråga:


R           HG8      
W 8    N      T   PSO
6QG   C8O   TSK      
  R    B      M   MWF
  M         X1N      
   
Namn: (Visas)
E-post: (Visas ej)

När du skriver här måste du följa våra regler. Läs villkoren »
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se