Betyg och kommentarer: Mulle Meck
Annons
Betyg och kommentarer

Mulle Meck

9

Betyg, omdömmen och kommentarer från barnfamiljer som besökt Mulle Meck.

» Antal inlägg: 6 st
Kul för alla barn som gillar Mulle Mecks böcker!
Vi åkte tåg från Skåne till Hudiksvall.(övernattning i Stockholm). Barnen,snart 6 och 9 år, tyckte att det var jättekul att få leka i Mulle Mecks verkstad! Riktiga verktyg och hörselskydd när man spikade och allt. Det fanns lagom stora brädor att snickra av. Kul rymdraket. Bra att man får ta hem det man snickrat eller ritat. De lekte länge i flygplanet och trädkojan, tankade Mulles bil mm. Hjälpsam och trevlig personal och kul saker att köpa med sig därifrån. Rimligt pris. Vi kan också tipsa om Pizzerian på samma gata, mycket prisvärd familjepizza.
(2011-06-12)

Ur barnperspektiv!
Härligt litet ställe som ur ett barnperspektiv har gjort något roligt där alla barn kan pilla, greja, bygga, klättra, känna på olika material och exprimentera utifrån alla sakerna. Inget, rör inte, akta det utan ALLT får barnen göra! Hade det varit lite större hade det fått en 10!
(2009-09-17)

Emelies favorit!!
Våran 5-åriga tjejs stora idol. Hon var alldeles salig tänk att få leka med Buffa och sitta i Mulle Mecks bil. När Emelie skulle berätta för momma o moffa vad hon hade gjort på semestern så vare bara Mulle Meck somhon pratade om.
(2009-08-03)

Ett roligt och trivsamt ställe för barn i åldern 4-9 år. Mycket prisvärt och barnen har jätteskoj. Lekytan är inte stor så det är lätt att hålla koll på barnen när de hamrar, spikar, åker rutchkana från raketen, flyger flygplan, lastar bilen full med skrot mm mm. Klä inte barnen i finkläder när ni besöker Mulle Meck för här finns riktiga bildelar och de är precis som i verkligheten, skitiga. Det finns bord och stolar för oss vuxna där vi kan pusta ut med en kopp kaffe som ingår i entreavgiften. När barnen blir törstiga finns det fika för barnen och även det till bra pris. Trots att Mulle Meck ligger väldigt anonymt mitt i hjärtat av Hudiksvall är det ändå förvånansvärt lätt att hitta parkering.
(2009-05-21)

Välkommet avbrott på långresan
Perfekt för föräldralediga i Hudik och ett välkommet avbrott på långresan för barnfamiljer som har vägarna förbi. Inget för de allra minsta dock, hos Mulle Meck används riktiga prylar, sågar, hammare och spik etc som småbarn kan göra sig illa på.

För oss som inte bor i Hudik sänktes nog första intrycket av att hitta Mulle mitt i stan. Vi förväntade oss snarare någon sorts friluftsmuseum med en mera genuin känsla. Nu kändes det snarare som att komma till ett hotell i storstan efter att först ha betalt parkeringen. Med viss tvekan öppnar vi dörren och tittar in i en konstgjord verkstadsmiljö. När vi betalt för oss blir vi ganska förvånade över att behöva ta av skorna då det faktiskt ser ganska smutsigt och motbjudande ut. Fastän det mesta av smutsen visar sig vara rent golv som målats för att se smutsig ut, rekommenderas alternativet plastskydd på skorna för vuxna för att slippa peta sågspån etc ur strumporna halva dagen efteråt. Vidare är detta inget ställe man besöker med finkläderna på, ty gamla bildelar kan aldrig bli riktigt rena – inget plastkrafs här inte. Overallerna intill Mulles bilverkstad hänger nog där inte bara för syns skull. Kul för ungarna att se Mulles spännande rymdraket, kanske saknar de inte Mulles båt. Bra för allergiker att Buffa bara är ett uppstoppat gosedjur, men nog hade det varit roligare med ens livs levande boxer utanför en Hälsingegård. Man saknar dock Mulle själv, en livs levande gubbe i plommonstop hade inte varit fel, men Mulle var inte hemma när vi var där i slutet av juni. Man förvånas över hur liten lekytan egentligen är, men det har också sina fördelar då man slipper springa runt och leta efter ungarna. En vuxen kan lugnt passa på och ta sig en kopp kaffe (ingår i inträdesavgiften) medan ungarna stojar runt, om de inte är för små vill det säga. Det här blir nog det obligatoriska stoppet på varenda långresa norrut framöver. Billigt och bra.
(2008-06-30)

Kanooon!
Vi råkade se skyltar om museet när vi passerade på E4 på väg till Timrå. Det var ett otroligt uppskattat besök - både av 4- åring och 6-åring (och pappa)! Vår 4-åring pratar fortfarande om det och vill åka dit igen - men det är lite långt från Örebro...
(2006-09-16)

Lämna en recension
Har du varit här? Andra familjer vill veta vad du tyckte, skriv och berätta!
Ditt betyg:
Vilkar åldrar passar platsen bäst för?
Rubrik:
Text:
Säkerhetsfråga
Logga in eller svara på följande fråga:


 E          IR8      
TC     C      F   YKN
 A    BK9   DTJ      
 X     2      A   7XK
I2K         GYI      
   
Namn: (Visas)
E-post: (Visas ej)

När du skriver här måste du följa våra regler. Läs villkoren »
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se