Rapids Water Park
Annons

Rapids Water Park

(0 omdömen)
Utomhusbassäng

Favorit sparadSpara favorit

Rapids Water ParkRapids Water ParkRapids Water Park

Rapids Water Park har så mycket att man kan lägga en heldag här. Det finns något för alla i familjen, både för våghalsen och räddharen. Bland annat har de 29 vattenrutschkanor och en mängd andra vattenlekar.

För familjens kamikazepiloter vill vi rekommendera:
Pirate's Plunge: Två hypersnabba kanor som virvlar och svänger, kastar och slungar, med ett fall på 7-våningar. Inget för höjdrädda alltså.

Baby Blue och Big Red, s k Superbowls. Bägge är snabba med mycket snurr och slutar i en dimmig skål där ni virvlar runt ungefär som i en jättetoalett. I Baby Blue åker ni utan tub, i Big Red, som känns mörkare och lite djärvare, far ni fram i stora “däck”.

Big Thunder har en enorm tratt och man susar fram i en gummiflotte, i mycket hög fart. Det är svårt att beskriva detta dunderåk, men provar ni kommer ni aldrig att glömma det.

Body blaster. Håll i bikinin eller badbrallorna! Vattnet driver på när du åker genom en 300 meter lång mörk tunnel.

För den som inte älskar att ha andan i halsen finns förstås lugnare åk och aktiviteter. Prova t ex Big Surf, en 8 000 kvm stor pool med surfvågor, en del upp till 2 meter höga. Eller testa armstyrkan och balansen i Criss Crossing. Här gäller det att ta sig till andra sidan poolen genom att tassa på onaturligt stora isbitar, fruktskivor och alligatorer som lurar i vattnet. Riktigt roligt! Och det finns en liknande variant för mindre barn: Alligator Alley.

Familjens små, icke simkunniga medlemmar kan vada runt i Tadpool, en grund bassäng med små snälla vattenkanor i form av trästockar, flytande djur och annat skoj. Även Splish Splash Lagoon har skräddarsytts för mindre äventyrare med flera rutschkanor, ett fort, vattensprutande kanoner, ett skeppsvrak mm.

Det är skönt att svalka sig och vila en stund i Lazy River, en lugnt flytande flod. Eller skutta runt under Dancing Foutains vattenstrålar, som dyker upp likt svampar ur jorden när man trampar intill dem.

Och det här bara är några av parkens attraktioner...

Endast köpmat  Tyvärr får man inte ha med sig egen mat till parken. På området finns två snackbars med pizza, korv, nachos, läsk och dyl. Det finns även glassbarer.

Obs! Vissa attraktioner har vikt- och höjdkrav. Lämpliga badkläder krävs. Jeansshorts och G-string är inte tillåtna. Se mer info på hemsidan.

Hitta
West Palm Beach
Florida
Visa på en karta och se var andra familjeattraktioner i närheten ligger.
OBS! Barnsemester.se rättar eventuella fel i texter så snart de uppmärksammas men för säkerhets skull - dubbelkolla alltid fakta innan ert besök!
Representerar du denna aktivitet? Uppdatera din presentation »
Medlemsbilder
Det finns inga medlemsbilder från Rapids Water Park. Har du varit där? Ladda upp en bild»
Besökare tycker till
Rapids Water Park har betygsatts av 0 familjer på Barnsemester.se.
Lämna en recension
Har du varit här? Andra familjer vill veta vad du tyckte, skriv och berätta!
Ditt betyg:
Vilkar åldrar passar platsen bäst för?
Rubrik:
Text:
Säkerhetsfråga
Logga in eller svara på följande fråga:


57X         7F2      
3      F    C     J37
24L   QF5   8GO      
  T    2    T L   6S6
MQF         4WN      
   
Namn: (Visas)
E-post: (Visas ej)

När du skriver här måste du följa våra regler. Läs villkoren »
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se