Betyg och kommentarer: Sagolandet Tomteland
Annons
Betyg och kommentarer

Sagolandet Tomteland

8

Betyg, omdömmen och kommentarer från barnfamiljer som besökt Sagolandet Tomteland.

» Antal inlägg: 120 st
Tomteland i juli -23
Fantastiskt fint ordnat. Först tyckte jag, morfar, att det vet ganska väl tilltaget inträde. Men jag ändrade mig. Det var värt varenda krona. Vilka fantastiska uppträdanden, vilka skådespelare. De var inte vilka studerande som helst, utan fullfjädrade skådespelare. Heder och ära över dem,
(2023-08-05)

Sagolandet tomtelandet
Jag var här med mina små härliga tomtenissar och jag har aldrig haft så kul! Det fanns allt från troll till älvor! Den yngste (17 år) sket tyvärr ner sig, men det var inget som kunde förstöra upplevelsen.
(2021-04-28)

Fantasifullt
Tomteland är en fin liten park som sätter igång fantasin. Dottern snart 7 år, älskade besöket på tomteland och levde sig verkligen in i historierna och rollfigurerna. Vi var där sommaren 2020 och upplever att de gjort bra anpassningar kring Corona och kommer gärna tillbaka i vinter.
(2020-08-09)

Det var kul på Sagolandet!
Striden med Trollkungen var lite läskig (4-åringen)

Trampbåtarna var kul och teatrarna med bra skådespelare. (6-åring, 8-åring)

Dagen gick fort för att det var så kul. Trollen såg ut som riktiga troll. (8-åringen)
(2019-11-04)

En sommardag i sagornas tecken
vår familj bestående av två vuxna och tre barn på 11, 9 och 8 år var där en fin sommardag 2019. Vi var där direkt när de öppnade, vilket är att rekommendera då den första av en tre akter lång teater börjar strax efter att parken öppnats. Teatern var det som våra barn uppskattade allra mest och den var rolig att se även för oss vuxna. Bra innehåll, fina kostymer och duktiga skådespelare och sångare. En annan höjdpunkt var den naturtrogna lilla drakbebisen som man kan gå och se när den matas och få höra om äventyret hur den hamnande i parken. Finns en fin sagostig att gå, en lång hinderbana och sagohusen är jätte fina. Går bra att ha med egen matsäck och det finns gott om trevliga bänkar och bord att inta matsäcken. Finns även restaurang. Den åldersgrupp som jag tycker att tomteland är allra bäst för är ca 4 till 8 år.
(2019-09-27)

En dag inuti sagan
Underbar dag där man även som vuxen blev indragen i sagan. Verkligen härligt äventyr för hela familjen!
(2019-08-19)

En saga att minnas
Hela besöket är ett långt och spännande äventyr där vi som besökare är en del av teatern som utspelas runt om i parken hela dagen. Både barn och vuxna var väldigt nöjda, väl värt ett besök!
(2019-08-07)

sagolandet Tomteland
Man hamnar direkt i sagans värld med många spännande händelser där vi får vara delaktiga att vinna över trollkungen. två dagar behövs för att hinna allt, men det är det värt. Fantastiska skådespelare och väl genomtänkt.
(2019-08-05)

En upplevelse att minnas
Vilken dag vi haft på tomtelandet. Både barn och vuxna har haft en helt magisk dag i sagornas värld.
(2019-07-25)

Superkul dag
Vi har haft en otroligt rolig dag i tomteland idag och barnen har haft fullt upp hela dagen. Otroligt bra upplägg med alla små teatrar som fångade upp barnens intresse och gjorde dom delaktig i allt som hände. Avslutningen av dagen med en gemensam teater för alla figurer. Sen fick barnen säga hej då till alla sagofigurer. Men ett tips är att ta med myggmedel och långärmat. Men vi var ju där i juni med.
(2019-06-25)

Nöjda
Dottern vann denna resa på underbarabarnmässan och det blev två fina dagar i parken och en natt i stuga
vi är nöjda enda nackdelen var att det var lång kö för att komma in och träffa tomten.
(2019-01-03)

Barnen älskar detta stället.
Barn som har fantasin och sagoglädje kommer att uppskatta detta ställe massor. Inga karuseller eller dataanimeringar - utan "the real thing" Mina barn lever sig in i skådespelet som sträcker sig över hela dagen tre föreställningar som häger ihop som en lång saga. Där mellan fiskar dom forell, går på lekstigarna i skogen, hälsar på alla de skådespelade magiska figurerna, leker på flotten, trampar trampbåt, besöker alla de små mysiga stugorna, äter lunch och djuren. Det är oerhört vackert där och vägen längs Siljan dit också. Blir ett besök i år också, för 4:e året i rad.
(2018-05-29)

Supermysigt
Har varit där två år på sommaren och barnen hade verkligen mer behållning av det när de var 3 och 5 än året innan. Teatern var jättespännande och älskar miljön..
(2018-03-05)

Tyvärr, men vilken besvikelse
Som vi sett fram emot detta, och sen tyvärr - sådan besvikelse! Köade 2 ggr 40 minuter till tomtens hus utan att komma in med 3 och 5-åring. Tomten skulle första ha matpaus, sen var det slut för dagen. Mat o fika var uruselt o det mesta var slut. Halvfabrikat, kladdigt, ofräscht. Teatrarna var fina men vi missade två och framförallt finalen eftersom vi köade - utan att komma fram - till tomten.

Årets största helg för Tomteland, borde väl planeringen o ambitionerna att lyckas med sitt uppdrag o glädja barnen vara mycket större än så här?
(2017-12-09)

Tomteland sommar
Har varit på tomteland med våra barn på 1,5 och 5 år. Passade bäst för det stora barnet då det lilla tröttnade rätt fort på själva aktiviteterna men det fungerade bra att ha henne med ändå eftersom hon kunde springa runt och busa i alla fall. Tipsar verkligen om att följa med i de olika dramatiseringarna där för att få ut så mycket som möjligt av besöket.
(2017-07-24)

Många upplevelser i vacker miljö
Mycket att göra för barn och det är lätt att få en dag att gå på denna vackra och spännande plats.
(2017-07-08)

Tomteland
Ett fantastiskt ställe för både stora och små, kommer garanterat ta med min son dit? jag har så fina minnen från när jag o mina syskon och våra föräldrar var där!
(2017-02-07)

Massor av äventyr för familjer med fantasi och barnasinne
Inga tekniska grejer, bra natur och äkta skådespelare. Massor av fantasi, stiga att gå, fikaställe, tomtens hus, fiska kan man göra och gå äventyrssstigar, barnen 8 och 10 älskar det ?
(2017-02-07)

Fantastisk park för hela familjen
Otrolig temapark med en makalös teater!
(2017-02-07)

Fantastisk upplevelse!
Bott i Dalarna hela mitt liv och aldrig besökt denna fantastiska plats och varje person som arbetar här spelar sina karaktärer hela tiden och följer t. O. M. med till utgången och hälsar oss god jul och gott nytt år innan vi far hem. Underhållning med hög kvalité på både skådespeleri och sång gjorde vårt nyår magisk! Tack! :D
(2017-01-01)

Sagolikt bra!
Härligt att få ta del av såna fantastiska skådespelare och härliga manus. Barnen älskar det, vuxna som vågar bjuda på sig älskar det.
(2016-11-24)

Rolig dag på Tomteland
Vi var en familj med fyra barn och hade en riktigt trevlig dag på Tomteland. Genuint, mysigt, trevligt. Vi kan varmt rekommendera Tomteland, vilka fantastiska människor som jobbar där och verkligen ger barn och vuxna en härlig upplevelse.
(2016-09-28)

Testfamilj sommaren 2016
Vi hade lyckan att få vara testfamilj under sommaren 2016 till Tomteland. Barnen var 2 och 4 år. Efter besöket kan jag sammanfatta det som att ålder inte riktigt var passande. Barnen tyckte det var jätteroligt under vår dag på Tomteland. De var dock inte riktigt intresserade utav hela teaterföreställningar osv. utan tyckte det var roligare att gå fritt, åka häst och vagn, titta på djuren, leka i lekställningen. Om några år skulle de säkert vara mer intresserade utav teaterförställningarna. Var jättekul att få besöka Tomteland under sommarperioden, ett besök under vinterperioden skulle vara kul, att jämföra stämningen och hur barnen upplever det. Tomten var en favorit.
(2016-08-21)

Fantastiskt!
Var där en dag med våra två pojkar 6 och 8 år. Det var jättekul, teatern var uppdelat på tre akter under dagen vilket höll spänningen uppe. Det blev även en lagom blandning av egna aktiviteter och underhållning. Häxans busskola var tillsammans med teatern dagens höjdpunkt. Häxan och andra sagofigurer gick runt och skojade och pratade med barnen under dagen. Barnen var så nöjda att de tyckte att besöket på tomteland var bättre än sommarlandet i Leksand!
(2016-08-09)

Testfamilj på Tomteland!
Vi hade turen att få testa Tomteland via Barnsemester och himlarns vad mysigt det var! Barnen är 3 och 5.5 år gamla och båda två tyckte det var väldigt spännande att kika runt samtidigt som det var lite läskigt att gå in i trollhuset. Yngsta kan vara på gränsen till för liten för att få så mycket glädje utav teaterakterna som var, eller så var det brist på intresse för allt annat roligt som fanns där. Jättemysigt att strosa runt i dom härliga miljöerna, helt ok priser på maten och extraskoj när busmusen gick runt och busade i restaurangen. :-) Jag rekommenderar verkligen folk runt omkring oss att åka och det passar säkerligen för äldre barn än vad jag rekommenderat här men svårt för en med barn i yngre ålder att veta det. Får ni chansen att besöka detta härliga ställe så gör det!
(2016-07-27)

Sommar på Tomteland
Ett fantastiskt ställe att besöka. Så otroligt duktiga skådespelare som verkligen går in i sin roll och gör allt för att barnen ska få en rolig o spännande dag. Gav 8/10 pga av att den annars så magiska tämmningen försvann lite under sommaren. På vintern är det 10 poäng. Men trots det så hade dottern på 7 år en perfekt dag och det är ju viktigast.
(2016-07-27)

Tomteland - Bland Tomtar och Troll!
En underbar plats där det händer något hela tiden, det blir aldrig tråkigt! Vacker natur, fantastiska människor som jobbar där och aktiviteter som fyller hela dagen.
(2016-07-27)

Suveränt!
Alla barnen i sällskapet (2-11 år) plus föräldrar är väldigt imponerade och nöjda med 2 dagar på tomteland! Bäst var häxan!
(2016-07-09)

En dag i sagolandet Tomteland
Superduktiga skådespelare som tar både barn och vuxna in i den spännade sagovärlden :) !! Följ äventyret med Häxan,trollen,Sagofen;Huldran och såklart Tomten :) !
(2016-07-07)

Tomteland
Tomteland tycker jag passar för alla, alla som har fantasi.
(2016-05-16)

Lämna en recension
Har du varit här? Andra familjer vill veta vad du tyckte, skriv och berätta!
Ditt betyg:
Vilkar åldrar passar platsen bäst för?
Rubrik:
Text:
Säkerhetsfråga
Logga in eller svara på följande fråga:


HUE          2       
  N    3    FQ    NYX
  W   WRO    U       
  G    U     I    QDF
  J         2PG      
   
Namn: (Visas)
E-post: (Visas ej)

När du skriver här måste du följa våra regler. Läs villkoren »
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se