Sawgrass Recreation Park
Annons
fiske

Sawgrass Recreation Park

(0 omdömen)
Djurpark | Fiske | Natur | Sport och äventyr

Favorit sparadSpara favorit

Sawgrass Recreation ParkSawgrass Recreation ParkSawgrass Recreation Park

Det här är en av de mer kända arrangörerna av guidade airboat-turer runt Everglades, Floridas unika våtmarker. Det erbjuds reptilshower, vildmarksutställningar med häftiga och farliga djur, fiske och camping.

Att sväva fram på en airboat är kul, och ganska spännande. Denna tur runt Everglades, som traktens indianer kallar Pahayokee (“gräsfloden”) lär inte göra någon besviken. Det finns en indianby från 1700-talet, lojt simmande alligatorer, snabbsimmande sköldpaddor, märkliga fåglar mm.

Liksom på Everglades Alligator Farm har Sawgrass Recreation Park en Alligator- och reptilshow. Man kan få hålla i och fotograferas med en babyalligator efteråt. Något barn brukar göra med förtjusning.

Här finns också utställningar med hökar och andra rovfåglar, pantrar, tigrar och boaormar. Vilka som finns på plats kan variera eftersom rovdjuren varje dag besöker parken tillsammans med sina skötare från organisationen Predators Unlimited. Skötarna är f ö mycket hängivna och kunniga och kan svara på de flesta frågor.

The Red Eye Tour är en “alligatorjakt” på natten, genom Everglades täta, mörka vatten. Ofta smyger man fram (i hög fart hörs en airboat långväga) med ficklampa och upptäcker vilddjuren som lurar i vassen.

Vill ni lyxa till det kan ni åka på en privat airboattur. Vill ni fiska finns båtar, bete och spö att hyra. Licens krävs. Ring tullfritt inom USA: 1-888-347-4356. Ha kreditkortet i högsta hugg så kan du få ett provisoriskt licensnummer.

Parken har även camping, t o m på privata små öar.
Snacks, lunchmat och dryck finns på området. Alligatorkött finns att köpa.

Hitta
Fort Lauderdale (Weston)
Florida
Visa på en karta och se var andra familjeattraktioner i närheten ligger.
OBS! Barnsemester.se rättar eventuella fel i texter så snart de uppmärksammas men för säkerhets skull - dubbelkolla alltid fakta innan ert besök!
Representerar du denna aktivitet? Uppdatera din presentation »
Medlemsbilder
Det finns inga medlemsbilder från Sawgrass Recreation Park. Har du varit där? Ladda upp en bild»
Besökare tycker till
Sawgrass Recreation Park har betygsatts av 0 familjer på Barnsemester.se.
Lämna en recension
Har du varit här? Andra familjer vill veta vad du tyckte, skriv och berätta!
Ditt betyg:
Vilkar åldrar passar platsen bäst för?
Rubrik:
Text:
Säkerhetsfråga
Logga in eller svara på följande fråga:


KMM         1Y7      
A      6    3     MN5
A8E   77W   INH      
  U    J    G O   P4D
6HD         761      
   
Namn: (Visas)
E-post: (Visas ej)

När du skriver här måste du följa våra regler. Läs villkoren »
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se