Betyg och kommentarer: SeaWorld Orlando
Annons
Betyg och kommentarer

SeaWorld Orlando

8.5

Betyg, omdömmen och kommentarer från barnfamiljer som besökt SeaWorld Orlando.

» Antal inlägg: 14 st
Varför!?
Hur kan folk fortfarande gå till parker som detta!! Är folk verkligen så dumma!!??
SKÄMS allihopa som varit där!
(2020-03-10)

Fin park med bra djurshower
Valde denna park för att ena tvillingen 8 år inte gillade karuseller, och bägge gillar djur. Finns bara tre vuxenkaruseller, men alla tre var mycket bra. För de små typ 1-8 år finns en lekplats med en stooor klätterställning. Vi hade tur i februari med sol och 25 grader och lite folk i parken. Parken bygger på shower med djuren så se till att ta ett dagsprogram vid ingången och ta tid att göra en plan för att hinna med de shower ni vill se. Piratshowen med sjölejonet var roligast, särskilt clownen innan(!) showen så kom i tid. Kom tidigt också till delfinshowen för att sitta i mitten långt ner för att se tricken under vattenytan. Fantastiskt! Späckhuggarna också ett måste. Boka också ett bord för middag i hajakvarierestaurangen. Vi utnyttjade erbjudandet gratis inträde dag 2, tog en förmiddag till för det vi inte hann med dag 1, och fick också rabatt till vattenlandet Aquatic bredvid. Jättekul att också få leka själv efter allt vandrande i parken.
(2014-02-12)

Jätte bra park
säkerheten var bra. Ren park, "kul" park. Vi var i juni och inte alls mycket folk ännu. Jätte skönt
(2011-07-01)

Bästa parken i Orlando har varit där 5ggr o jag tröttnar aldrig
(2010-09-19)

Helt fantastiskt!
Jag och min då 4-årige son var på Sea World i mitten av juli och hade en av de bästa upplevelserna någonsin! Min son, idag 6, pratar fortfarande om Shamu och delfinerna och piratshowen med uttrar och sjölejon. Nog var det varmt, vi köpte några t-shirts var under dagen och bytte med, men vi var ändå där i 9 timmar i sträck. Precis som på Disney World kunde vi låna en vagn tillräckligt stor för sonen, och denna var superb att ha när det ibland var lite för långt att gå, t ex när man ska till späckhuggararenan. Det var inga köer och det fanns ett stort utbud av mat och dryck -inte för långt emellan matstånden heller vilket underlättade en dag som denna då man behövde dricka konstant. Dessutom hade de "duschtält" som man kunde gå in i och svalka av sig. Stort utbud av saker att titta på och göra. Suveränt hjälpsam personal och en vacker park. Skulle mer än gärna åka dit igen!
(2008-11-27)

Svårt för matallergiker!!
Parken är lagom stor för att klara av på en dag. Man bör vara där då de öppnar och räkna med många timmar. Det blir långa köer och är varmt att stå och vänta, tänk på att ha med vatten och druvsocker eller alternativ. Showerna är ett måste, speciellt Shamu. Det är en upplevelse. Vi satt på "Soak zone" men ganska högt upp, man blir lite blöt det är inte så farligt, utan mer roligt. Däremot blir man ordentligt blöt i "Journey to Atlantis", även om man sitter längst fram, vilket jag gjorde (hihi). Enligt broschyrer får man inte ta in mat o dyl i parken med undantag för "allergimat" och barnmat. Men det är mycket svårt att få maten uppvärmd. Enligt personalen finns det 1 microvågsugn i hela parken och den finns i personalens matsal. Vi fick stå på oss och "bråka" lite för att få vår allergiska sons mat uppvärmd. Vi hade den i en tupperwareform med lock och den ska värmas så, vilket gör att den inte kommer i kontakt med deras restaurangmat både för vår sons skull och för deras skull. Utöver problemet med maten är parken underbar och värt ett besök.
(2008-07-18)

Delfiner och späckhuggare
Vi (två vuxna och två barn 6 och 8) var där i mitten på juni. Det är varmt i juni ca 30-35 grader. Eftersom det är mycket folk på showerna så gäller det att vara där i tid innan det blir fullt. Vi såg dessutom till att hamna i skuggan under tak. Vill man bli avsvalkad kan man sitta nära bassängkanten där späckhuggarna showar. Showen avslutas med att Shamu, som är den äldsta späckhuggaren vräker upp vatten på de nedersta 10 raderna. Vi som satt längre upp tyckte det var kul! Vi blev i stället dyngsura i Journey to Atlantis vilken påminner om Flumride på Liseberg. Undvik att sitta längst fram om ni inte vill bli sjöblöta. Delfinshowen är minst lika bra som späckhuggarshowen. Vi åkte även helikoptersimulator vilken alla tyckte var bra. Barnen gillade även den lilla berg och dalbanan i lekområdet.
(2008-07-08)

Bra park
Bäst tyckte vi att de olika showerna var! Barnen gillade t.ex. uttershowen bäst, medan vi vuxna var imponerade av späckhuggarna. Det finns en hel del häftliga berg- och dalbanor på SeaWorld, bl.a. "Kraken", den är häftigast i Orlando! Restaurangerna var överfulla av besökare, planera lunch i god tid. Barnen fick sin mat i en Shamulunchbox, som de använder som fruktburk här hemma :-)
(2008-04-20)

En fantastisk dag bland djur
Vi var på Seaworld 2003 och det var en fantastisk dag. Showerna var det bästa, missa inte dem! Försök att komma i tid till showerna så att ni får bra platser, men de rymmer massor med folk, så under lågsäsongen får man plats även om man kommer 5 min före. Man kan dock inte komma efter showen börjat, eftersom de stänger av då för att inte störa showen.
(2008-04-04)

En toppen park
Shamo-showen är ett måste !
(2008-03-12)

Världens absolut bästa park!
Tips! Missa inte smådjursshowen, alla djur (råttor, katter, hundar, grisar etc)uppträder utan en enda msk:a på scen. Vid utgången kan man anmäla sig och få gratis inträde en dag till inom 7 dagar, utnyttja det för 1 dag räcker inte.
(2008-03-09)

Häftigt!
Kul få klappa rockor o delfiner, rekommenderar varmt att äta i hajhuset, "omringad" av hajar
(2008-03-08)

fantastiska shower
Tips är att satsa på showerna..de var väldigt bra och barnen älskade det! Tack vare stora storbildsskärmar förstärks intrycken ytterligare!Delfin poolen var en av de attraktionerna där det spenderades mest tid vid, om man har tillräckligt långa armar kunde man få klappa en delfin! För de vuxna finns det ölprovning av amerikansk budweiser,alltid trevligt:)
(2006-10-25)

Måste upplevas....
Det klart bästa av våran Orlando vistelse. En underbar park med underbara djur och shower. Får inte missas om man åker till Orlando.
(2006-10-21)

Lämna en recension
Har du varit här? Andra familjer vill veta vad du tyckte, skriv och berätta!
Ditt betyg:
Vilkar åldrar passar platsen bäst för?
Rubrik:
Text:
Säkerhetsfråga
Logga in eller svara på följande fråga:


WRN         JM2      
J      T    X 8   87N
IXY   GWQ   BNH      
  R    S      2   TPD
7M6         GX6      
   
Namn: (Visas)
E-post: (Visas ej)

När du skriver här måste du följa våra regler. Läs villkoren »
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se