Sioux City
Annons

Sioux City

(0 omdömen)
Temapark

Favorit sparadSpara favorit

Sioux CitySioux CitySioux City

Sioux City är en vilda västernstad som byggdes i början av 1970-talet för att användas vid filminspelningar. På den tiden var cowboyfilmer populära i TV. Här i Sioux City spelades flera cowboyfilmer in, och miljöerna är inte tunna fasader, utan en välbyggd västernby.

Countrymusik
Här finns salooner, cowboys, tuffa brudar, bankkontor, sheriff, hästar, sand som yr och annat som hör västern till. Runt om i parken spelas country & westernmusik för att få besökarna i rätt stämning.

Bankrån varje dag
Här visas "shower" med skådespelare utklädda i tidsenliga kläder. Banken blir rånad flera gånger om dagen, och sheriffen och bovarna har pistolfajter mitt på gatan. Inne hos sheriffen kan man bli inlåst i finkan - se upp!

Indianer
Där det finns cowboys finns det så klart också indianer. Missa inte indianreservatet där barnen kan få träffa "riktiga indianer". 

Världens minsta häst
För de yngre barnen är det roligt att gå till den lilla djurparken. Där kan man hälsa på världens minsta häst och andra djur som man får lov att klappa.

Annorlunda souvenirer
Vid entren finns två butiker. En som säljer saker på temat vilda västern, till exempel leksakspistoler, cowboyhattar och andra cowboygrejer. Den  andra butiken är en indianaffär med saker med anknytning till indiankulturen.

Saloonen serverar enklare mat som hamburgare med pommes frites, kyckling, korv od. På scenen hålls uppträdanden med bland annat lasso-konster.

Kul att veta: Funderar ni på att gifta er på semestern? Här ordnas cowboybröllop i den lilla träkyrkan. Mer info på hemsidan.

Hitta
San Agustín
Gran Canaria
Visa på en karta och se var andra familjeattraktioner i närheten ligger.

Sioux City ligger i Cañón del Aguila – San Agustín. För att ta sig hit behöver man bil. Det ligger en bra bit in i en dal dit inga lokala bussar går.

OBS! Barnsemester.se rättar eventuella fel i texter så snart de uppmärksammas men för säkerhets skull - dubbelkolla alltid fakta innan ert besök!
Representerar du denna aktivitet? Uppdatera din presentation »
Medlemsbilder
Det finns inga medlemsbilder från Sioux City. Har du varit där? Ladda upp en bild»
Besökare tycker till
Sioux City har betygsatts av 0 familjer på Barnsemester.se.
Lämna en recension
Har du varit här? Andra familjer vill veta vad du tyckte, skriv och berätta!
Ditt betyg:
Vilkar åldrar passar platsen bäst för?
Rubrik:
Text:
Säkerhetsfråga
Logga in eller svara på följande fråga:


 F          S1H      
WG     7    8 6   JD3
 F    9XJ   W B      
 A     I    B Q   JN1
64J         WHK      
   
Namn: (Visas)
E-post: (Visas ej)

När du skriver här måste du följa våra regler. Läs villkoren »
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se