Venetian Pool
Annons

Venetian Pool

(0 omdömen)
Natur | Utomhusbassäng

Favorit sparadSpara favorit

Venetian PoolVenetian PoolVenetian Pool

Denna stora, säregna och kulturmärka allmänna pool var från början ett korallstenbrott. Miljoner liter färskt källvatten tappas in och ut varje dag (på ett miljövänligt sätt). Här finns många vattenaktiviteter och omgivningen är läcker.

Bassängen ligger i Coral Gables och stenen som utvanns ur det tidigare stenbrottet användes för att bygga denna Miami-förort.

Poolen är inspirerad av Venedigs sjöar och omgärdas av byggnader i medelhavsstil, en stil som kännetecknar hela Coral Gables. Det finns även en trädgårdsterrass och en grotta karvad ur korallsten, med ett vattenfall och en dykplattform.

Anläggning har två simområden som förbinds av en bro. För små barn med färska simkunskaper, eller inga alls, finns ett område med grunt vatten (ca 60 cm) där de kan vada och plaska. I övrigt är poolen ca 1-2.5 m djup. Två livvakter finns alltid på plats.

Intill bassängen finns en liten artificiell strand och en liten ö med palmer, som ni når via en kullerstensbro.

Poolen har ett miljövänligt system där vattnet som töms ut renas och återanvänds. Bassängen innehåller alltså inga kemikalier och därför får barn under tre år/kortare än 95 centimeter, inte bada i poolen.

Det finns ett café på området med ett ganska stort utbud av lite bättre snabbmat: The Café at Venetian Pool. Området har även sim- och dyklektioner samt vattengympa. Se webbsidan för info och tider.

Hitta
Coral Gables
Florida
Visa på en karta och se var andra familjeattraktioner i närheten ligger.
OBS! Barnsemester.se rättar eventuella fel i texter så snart de uppmärksammas men för säkerhets skull - dubbelkolla alltid fakta innan ert besök!
Representerar du denna aktivitet? Uppdatera din presentation »
Medlemsbilder
Det finns inga medlemsbilder från Venetian Pool. Har du varit där? Ladda upp en bild»
Besökare tycker till
Venetian Pool har betygsatts av 0 familjer på Barnsemester.se.
Lämna en recension
Har du varit här? Andra familjer vill veta vad du tyckte, skriv och berätta!
Ditt betyg:
Vilkar åldrar passar platsen bäst för?
Rubrik:
Text:
Säkerhetsfråga
Logga in eller svara på följande fråga:


1           1DC      
O M    B      4   XLR
8LM   TFW     7      
  5    Q      5   GWQ
  M           T      
   
Namn: (Visas)
E-post: (Visas ej)

När du skriver här måste du följa våra regler. Läs villkoren »
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se