Annons

Young at Art

(0 omdömen)
Museum | Övrigt

Favorit sparadSpara favorit

Det här är ett fantastiskt ställe för dig som vill introducera konst för dina barn! Det är ett handfast och väldesignat “konstmuseum” för barn i alla åldrar med interaktiva utställningar där de kan testa det mesta: röra, höra, lära, fantisera och skapa.

Museet tacklar konst och skapande i vid bemärkelse, med hjälp av olika medier och en god dos samhällsengagemang. Här finns både permanenta och roterande utställningar, de flesta av mycket hög kvalitet – och kul är det dessutom! Genom hela museet får man möjlighet att skapa egna mästerverk på stående fot. Det finns dessutom dagläger och konstlektioner där barn får bekanta sig med olika material och tekniker.

De permanenta utställningarna

EarthWorks  Här får man lära sig om återvinning och konservering och om att förvandla skräp till konst. Barnen får också pröva på den uråldriga konsten att göra papper.

Global Village  En hyllning till jordens många färggranna kulturer. Här skapar barnen egna pass och “reser” till olika länder där de till exempel får göra origami i ett japanskt hus, spela häftiga trummor i en afrikansk by, skriva berättelser, spela musik mm.

Kenny Scharf’s Closet är en “pop-surrealistisk", självlysande utställning av den kända konstnären Kenny Scharf, vars verk även finns på Guggenheim-museet och Whitney Museum of Art i New York. Den psykedeliska miljön är tänkt att inspirera fantasin och ni får själva prova att göra konst av vanliga objekt.

Det finns även ett speciellt galleri för små barn, Playspace for Toddlers, där de kan undersöka och testa allt möjligt, med alla sina sinnen. Kladd, kladd.

Hitta
Miami
Florida
Visa på en karta och se var andra familjeattraktioner i närheten ligger.
OBS! Barnsemester.se rättar eventuella fel i texter så snart de uppmärksammas men för säkerhets skull - dubbelkolla alltid fakta innan ert besök!
Representerar du denna aktivitet? Uppdatera din presentation »
Medlemsbilder
Det finns inga medlemsbilder från Young at Art. Har du varit där? Ladda upp en bild»
Besökare tycker till
Young at Art har betygsatts av 0 familjer på Barnsemester.se.
Lämna en recension
Har du varit här? Andra familjer vill veta vad du tyckte, skriv och berätta!
Ditt betyg:
Vilkar åldrar passar platsen bäst för?
Rubrik:
Text:
Säkerhetsfråga
Logga in eller svara på följande fråga:


K91         KIU      
8      D      5   EIQ
KDW   EHD   BJ1      
  G    5    J     E54
YUC         WTP      
   
Namn: (Visas)
E-post: (Visas ej)

När du skriver här måste du följa våra regler. Läs villkoren »
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2022 Barnsemester.se