Annons

El Remo

(0 omdömen)
Stränder & badplats

Favorit sparadSpara favorit

El Remo

Stranden ligger i en vik med klappersten och svart sand i skydd av klippväggarna i området. Den ligger i en by som är belägen vid strandkanten.

I den södra delen av stranden, som omges av bananodlingar, finns det en restaurang med uteservering. Detta är en plats som fiskare med spö och skaldjursfiskare föredrar.
Längs bukten, som är omkring 150 meter lång och 10 meter bred, bildas små vikar med måttligt höga vågor som är fina för bad. Den största av dessa vikar ligger i den norra änden. Viken har svart sand och är ungefär 20 meter lång.

Hitta
Los Llanos de Aridane
La Palma
Visa på en karta och se var andra familjeattraktioner i närheten ligger.
OBS! Barnsemester.se rättar eventuella fel i texter så snart de uppmärksammas men för säkerhets skull - dubbelkolla alltid fakta innan ert besök!
Medlemsbilder
Det finns inga medlemsbilder från El Remo. Har du varit där? Ladda upp en bild»
Besökare tycker till
El Remo har betygsatts av 0 familjer på Barnsemester.se.
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2022 Barnsemester.se