Annons

Guirre

(0 omdömen)
Stränder & badplats

Favorit sparadSpara favorit

Guirre

Stranden är något längre än en halv kilometer lång och 25 meter bred. Den ligger i söder, i kommunen Tazacorte, med fin, svart sand och då den har måttligt höga vågor är den en lockelse för badare under nästan hela året.

Stranden ligger i ett landsbygdsområde men har ändå en viss service som strandkiosker, säkerhetsåtgärder och varningssystem för fara, dusch och toaletter, telefon och uthyrning av utrustning för olika vattensporter.

Hitta
Tazacorte
La Palma
Visa på en karta och se var andra familjeattraktioner i närheten ligger.
OBS! Barnsemester.se rättar eventuella fel i texter så snart de uppmärksammas men för säkerhets skull - dubbelkolla alltid fakta innan ert besök!
Medlemsbilder
Det finns inga medlemsbilder från Guirre. Har du varit där? Ladda upp en bild»
Besökare tycker till
Guirre har betygsatts av 0 familjer på Barnsemester.se.
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2022 Barnsemester.se