Annons

Hölick Havsresort

(0 omdömen)
Boende | Campingplats | Hotell

Favorit sparadSpara favorit

 • Hotell
 • Campingplats
 • Stugor

 • Hölick HavsresortHölick HavsresortHölick Havsresort

  Hölick ligger längst ut på Hornslandet endast 3 mil utanför Hudiksvall. Läget är unikt och ligger mitt i en ekopark omgiven av vacker och natur. Lite som på Fårö, fast i Hälsingland

  Området


  På Hölick Havsresort vill vi de dig någonting extra – en vistelse i natur med fantastiska havsbad och en boendestandard med alla bekvämligheter och lite därtill.

  Hölick/Hornslandet är en unik del av Sverige. Här samlas rik kulturhistoria med spännande natur. Läget är unikt och är beläget mitt i en ekopark omgiven av vacker och natur.

  Familjeliv, natur och djurliv


  För barnfamiljen finns det mest unika för området – sandstränderna. Det två största och mest populära stränderna är långgrunda och barnvänliga.

  Här finns också en, för säsongen ny, lekplats, cyklar att hyra för hela familjen, butik, hyrkajaker och t o m RIB-båtturer för dem som gillar fart på havet.

  Det finns utmärkta vandrings- och joggingleder. Utefter vandringslederna finns också fina rastplatser precis på de bästa ställena. Ta bara med korv och tändare, ved finns på plats. Vägarna är nyasfalterade och utmärkta för cykling och rullskidor.

  Stränderna lämpar sig, förutom för badliv, också bra för och surfning. Utefter kusten och i sjöarna finns bra fiskemöjligheter. För den äventyrlige finns Hölicks kilometerlånga urbergsgrottor. Dessutom är djur- och fågellivet omfattande.

  Kommer du med båt väntar gästhamnen. För stora och små barn ligger havsbaden nära och vill du ta ett glas vin och en god bit mat står restaurang Storsands Veranda öppen.

  Boende

  Här kan du bo både i stugor och på camping.

  Hotellstugor i naturmiljö med hotellstandard och alla bekvämligheter såsom LCD-TV, DVD, dusch, toalett, sänglinne, kök. Städning och frukost ingår.

  Självhushållsstugor med lika hög standard som hotellstugorna, enda undantag att du tar med dig sänglinnen, och att du städar själv. Frukost går att få mot tillägg.

  Helt nya design-chalets. Dessa är 90 kvm och arkitektritade. De nya huset har gott om lekutrymme och dessutom en varm utomhusjacuzzi som väntar. Husen har tre sovrum samt stor studio med öppet kök/allrum, Öppenspis, LCD-TV, DVD, Wi-Fi. utomhusbadkar, 3 olika terrasser, sänglinne, handdukar, frukost. Öppen spis, LCD-TV, DVD, Wi-Fi. Det finns plats för upp till 6 vuxna (fullängd) och 4 barn (160 m långa bäddar)

  Dessutom Hälsinglands finaste camping där du ställer husvagn eller tält på bästa naturtomter.

 • Pool
 • Strand och bad
 • WiFi
 • Butik
 • Restaurang
 • Lekplats
 • Minigolf
 • Hundar är välkomna.

  Hitta
  Arnöviken 84, Hudiksvall
  Hälsingland, Gävleborgs län, Hudiksvalls kommun

  Med bil från till Hölick Havsresort är det ca 180 km (2 timmar 3 min).

  Visa på en karta och se var andra familjeattraktioner i närheten ligger.
  OBS! Barnsemester.se rättar eventuella fel i texter så snart de uppmärksammas men för säkerhets skull - dubbelkolla alltid fakta innan ert besök!
  Representerar du denna aktivitet? Uppdatera din presentation »
  Medlemsbilder
  Besökare tycker till
  Hölick Havsresort har betygsatts av 0 familjer på Barnsemester.se.
  Lämna en recension
  Har du varit här? Andra familjer vill veta vad du tyckte, skriv och berätta!
  Ditt betyg:
  Vilkar åldrar passar platsen bäst för?
  Rubrik:
  Text:
  Säkerhetsfråga
  Logga in eller svara på följande fråga:


  OR6         7EA      
    U    R    4 5   TWE
  CXQ   T91   T7P      
  N      I      3   RLD
  4TY         8IX      
     
  Namn: (Visas)
  E-post: (Visas ej)

  När du skriver här måste du följa våra regler. Läs villkoren »
  Annons
  Annons
  Till toppen av sidan

  Om Barnsemester.se

  Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

  Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

  Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

  Nyhetsbrev

  Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.


  © Copyright 2003 - 2021 Barnsemester.se