Annons

Mercure Hotel Stockholm South

(0 omdömen)
Boende | Hotell

Favorit sparadSpara favorit

 • Hotell

 • Mercure Hotel Stockholm SouthMercure Hotel Stockholm SouthMercure Hotel Stockholm SouthMercure Hotel Stockholm SouthMercure Hotel Stockholm South

  Mercure Hotel Stockholm South ligger i Hägersten strax utanför Stockholms tullar. Med en kort tunnelbaneresa är ni inne i Stockholm med sevärdheter, nöje och kultur. Kanske vill ni strosa runt i Gamla Stan, shoppa vid Stureplan eller gå på museum på Skeppsholmen eller uppleva Djurgården. Med sitt strategiska läge söder om city ligger Mercure Hotel Stockholm South bara ett par kilometer från Stockholmsmässan och nära Globen med mängder av sportevenemang och konserter. Bromma flygplats är endast 15 minuter bort.

  Våra 206 stilfulla rum är nyrenoverade och välutrustade med modern och smakfull design. Gratis WiFi och generös frukostbuffé ingår alltid. I restaurang Le Bistro kan ni njuta av klassiska franska bistrorätter eller mer svenska smaker. För att ytterligare göra restaurangbesöket till en upplevelse har vi ett stort sortiment kvalitetsviner på glas. I restaurangen finns en lekhörna för barn och på sommarhalvåret kan ni njuta av vår fina uteterrass. Vår frukostbuffé serveras varje dag mellan 06.00-10.00 (helger 06.00-11.00).

  Vill ni ladda batterierna finns gymmet ”Flex Sports Club” en trappa ned med ett stort utbud av klasser, spinningssal, träningsredskap och bastu. Allt ingår när ni är vår gäst. Gratis, inhägnad parkering finns direkt utanför hotellet.

  Bokning via servicecenter

  Telefon: 0771 – 44 66 88
  E-post: [email protected]
 • WiFi
 • Restaurang
 • Hundar är välkomna.

  facebook.com/mercurehotelstockho... »
  instagram.com/norsehotels »
  Hitta
  Västertorpsvägen 131, Hägersten
  Stockholm, Stockholms län, Stockholms kommun

  Med bil från till Mercure Hotel Stockholm South är det ca 564 km (6 timmar 10 min).

  Visa på en karta och se var andra familjeattraktioner i närheten ligger.

  Vid E4/E20, 8 km söder om Stockholm city. Tag av mot Mälarhöjden/Bredäng väg 152. Med tunnelbana är du i city på 15 minuter, det tar 5 minuter att gå till tunnelbanan från hotellet. Från T-centralen röd linje 24 mot Fruängen. Stig av vid station Västertorp och gå ut på Västertorpsvägen. Följ vägen åt höger, cirka 5 minuters promenad till hotellet.

  OBS! Barnsemester.se rättar eventuella fel i texter så snart de uppmärksammas men för säkerhets skull - dubbelkolla alltid fakta innan ert besök!
  Representerar du denna aktivitet? Uppdatera din presentation »
  Medlemsbilder
  Besökare tycker till
  Mercure Hotel Stockholm South har betygsatts av 0 familjer på Barnsemester.se.
  Lämna en recension
  Har du varit här? Andra familjer vill veta vad du tyckte, skriv och berätta!
  Ditt betyg:
  Vilkar åldrar passar platsen bäst för?
  Rubrik:
  Text:
  Säkerhetsfråga
  Logga in eller svara på följande fråga:


  X51         YNP      
  8 A    3      9   2TC
  Q W   JUP     T      
  U 7    R      A   JMM
  YAJ           9      
     
  Namn: (Visas)
  E-post: (Visas ej)

  När du skriver här måste du följa våra regler. Läs villkoren »
  Annons
  Annons
  Till toppen av sidan

  Om Barnsemester.se

  Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

  Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

  Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

  Nyhetsbrev

  Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.


  © Copyright 2003 - 2021 Barnsemester.se