Annons
Betyg och kommentarer

Siljansbadets Camping

9

Betyg, omdömmen och kommentarer från barnfamiljer som besökt Siljansbadets Camping.

» Antal inlägg: 1 st
Hääärligt!
Många olika typer av boenden att välja mellan. Vi bodde i villavagn, vilket jag tycker var ett bekvämt och prisvärt alternativ. Lång och långgrund strand - perfekt för mindre barn. Har läst att det även finns ett ställe där det är djupare, och så kan man ju bada från den fantastiska bryggan (otroligt lång!!!). Sjön är så stor att det nästan känns som att bada i havet. Klart och härligt vatten. Min son, som var 5,5 år när vi var där sommaren 2008, älskade både badet (trots att det var ...låt oss säga "inte varmt, precis) och att leka på lekplatsen som liksom är lite utspridd längs stranden. Det var inte lätt att få med honom till restaurangen, men väl där var han snabbt på gott humör igen. God mat, tyckte vi alla tre (jag, sonen och min mamma). Sedan ligger det alldeles intill centrum - en kort promenad så är man där. Vi gillar det skarpt!
(2009-04-28)

Lämna en recension
Har du varit här? Andra familjer vill veta vad du tyckte, skriv och berätta!
Ditt betyg:
Vilkar åldrar passar platsen bäst för?
Rubrik:
Text:
Säkerhetsfråga
Logga in eller svara på följande fråga:


5T4          B       
W      G    6Y    KKR
MLI   JLT    2       
  B    R     W    HC2
2O6         Q1S      
   
Namn: (Visas)
E-post: (Visas ej)

När du skriver här måste du följa våra regler. Läs villkoren »
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2022 Barnsemester.se