Betyg och kommentarer: Downtown Disney®
Annons
Betyg och kommentarer

Downtown Disney®

9

Betyg, omdömmen och kommentarer från barnfamiljer som besökt Downtown Disney®.

» Antal inlägg: 3 st
Mycket välordnat (såklart, det är ju Disney)ställe där man kan gå runt och bara trivas. Det mesta går ju ut på att göra av med pengar men som sagt, det är ju Disney, men vi gillade det skarpt. Mackorna på Earl of Sandwich var enormt goda. Disneyaffären är gigantisk och kul att gå runt i.
(2009-06-25)

Så mycket att göra
Downtown Disney är delat upp i "West Side" och "Market Place" med Pleasure Island mitt emellan. På Market Place hittar du alla Disney affärer och Lego affären plus en ganska stor McDonalds. Här finns också ett glasscafe som heter Ghiradellis där de har fantastiskt god glass med chokladsås! Ett måste. Försök bara inte smälla i dig en hel banana-split själv :-)
Man kan promenera mellan Market Place och West Side via Pleasure Island. Dagtid är det inte mycket här så det blir mest transportsträcka. Kvällstid kostar det inträde. West Side har biograf, lite annorlunda affärer (godis affär, affär med bara magneter, trolleri affär, film memoriblia, musikaffär), biografer och restauranger. Här finns också Planet Hollywood (stor restaurang utformat som en boll), Cirque De Soleil och så det fantastiska Disney Quest som är 5 våningar med interaktiva spel. Har även spel för mindre barn på översta våningen.
(2008-03-12)

Värt ett besök
Här kan du tillbringa i stort sett en hel dag. Ingen entré avgift. Massor av roliga Disney butiker, man hittar massor till barnen, leksaker, kläder mm. men även till hemmet. Ta med stora plånboken.Roliga restauranger & cafeér Man kan ta en båttur med barnen. Gör ett besök på Pleasure Island, tror att det fortfarande är gratis på dagarna. På kvällen är det ett perfekt ställe för föräldrana att gå till.
(2006-11-10)

Lämna en recension
Har du varit här? Andra familjer vill veta vad du tyckte, skriv och berätta!
Ditt betyg:
Vilkar åldrar passar platsen bäst för?
Rubrik:
Text:
Säkerhetsfråga
Logga in eller svara på följande fråga:


ENP         JOE      
  J    6      L   M6P
  7   6MX   FDC      
  N    E      Q   2JU
  W         6IT      
   
Namn: (Visas)
E-post: (Visas ej)

När du skriver här måste du följa våra regler. Läs villkoren »
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se