Betyg och kommentarer: Siesta Key
Annons
Betyg och kommentarer

Siesta Key

9

Betyg, omdömmen och kommentarer från barnfamiljer som besökt Siesta Key.

» Antal inlägg: 2 st
Otrolig strand!
Jag var med mina tre barn (10, 14 och 17 år) och hälsade på släktingar i Florida över årsskiftet. Vi var på stranden ett par gånger när det var 30 grader varmt. Bara att se denna enorma sandstrand var en upplevelse, otroligt vit att se på, enormt mjuk att gå på. Barnen gjorde skulpturer i sanden, otroligt formbar. På nyårsafton vid tolvslaget svensk tid var vi nere vid stranden och fick uppleva hajar som hade simmat in till strandkanten och åt fiskar som hoppade i vattnet. Vilken upplevelse!
Vi bodde hos släktingar bara tio minuters bilväg från stranden, men kom man lite senare på dagen, då var det risk för att inte få någon parkeringsplats.
Men vi kommer garanterat att åka dit fler gånger. Vi har aldrig sett och upplevt någon så fin strand innan.
(2008-09-07)

Barnvänlig strand
Vi (två vuxna och två barn 6 och 8 år) var där i slutet på juni. Det var mellan 30 och 35 grader och drygt 30 i vattnet. Typiskt väder under vår vecka och under sommaren är att det är fint väder på förmiddagen och på kvällen. På eftermiddagen kan det komma åskväder med rejäla regnskurar. Barnen tyckte det var kul att plocka snäckor och att försöka fånga småfisk med håv eller med händerna. En fantastisk strand där det inte blir varmt i sanden eftersom den består nästan av ren kvarts. Det är långgrunt och det gick inga höga vågor under den vecka vi var där. Eftersom det är en hel del småfisk så finns det även fåglar men vi tyckte inte de var störande. Vi såg även delfiner ca 200 meter ut i vattnet. Vi bodde på ett hotell i närheten av en privat strand. I andra änden finns det en allmän strand. Det är svårt att se skillnaden mellan stränderna och jag tror inte det har någon betydelse var man är på stranden. I Siesta Village finns ett antal restauranger och affärer. Annars finns det många restauranger och affärer i St Armand Circle som ligger ungefär 10-15 km från Siesta Key. Lite mer exklusivt dock.
(2008-07-08)

Lämna en recension
Har du varit här? Andra familjer vill veta vad du tyckte, skriv och berätta!
Ditt betyg:
Vilkar åldrar passar platsen bäst för?
Rubrik:
Text:
Säkerhetsfråga
Logga in eller svara på följande fråga:


 A          AIL      
BQ     M    O     23R
 L    Y6E   33K      
 E     3    G 2   EFB
OK9         2DX      
   
Namn: (Visas)
E-post: (Visas ej)

När du skriver här måste du följa våra regler. Läs villkoren »
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se