Betyg och kommentarer: Lövstabadet (Mälaren)
Annons
Betyg och kommentarer

Lövstabadet (Mälaren)

7.5

Betyg, omdömmen och kommentarer från barnfamiljer som besökt Lövstabadet (Mälaren).

» Antal inlägg: 3 st
uppdelat och trevlig
första delen är familjevänlig, den enda som är barnvänlig. nästa klippdel är brant och oftast nyttjad av hoppande ungdomar. tredje delen är alltiallo-klippor, dock inte barnvänligt. kan vara svårt att komma upp ur vattnet.
(2008-06-05)

Mysigt
Lövstabadet är min och min 2- årige sons favorit bland strandbaden i Hässelby. Lagomt stort med två bryggor, sandstrand o även gräs. Man skymtar en liten båthamn och Mälaren breder ut sig framför oss då vi sitter i strandkanten och leker med hink o spade. Det passerar olika båtar lite längre ut och gör att det hela blir ännu mysigare tycker jag.

Här finns ingen lekpark endast tre gungor. Volleyboll plan fins men jag har aldrig sett några spela på den, den ser dock helt ok ut, lite slappt nät kanske.

I det stora hela en mkt mysig badplats tillskillnad motför MAltesholm o Hässelby strandbad som är alldeles för stora och med kanadagässavföring, uscha.

Mysigt också med Café Kyrkhamn som ligger alldeles ovanför badstranden. Inget digert utbud men glass och enklare toast finns.
(2007-08-07)

Mysig liten strand
både gräs och sandstrand. Här är det inte så stort och det blir ganska fort lite djupare... Cafe finns och en brygga om man vill dyka eller hoppa i.
(2007-08-06)

Lämna en recension
Har du varit här? Andra familjer vill veta vad du tyckte, skriv och berätta!
Ditt betyg:
Vilkar åldrar passar platsen bäst för?
Rubrik:
Text:
Säkerhetsfråga
Logga in eller svara på följande fråga:


5UW         BQQ      
  3    5      W   JBR
  3   R9K   L32      
  S    M      N   X6Y
  K         KEK      
   
Namn: (Visas)
E-post: (Visas ej)

När du skriver här måste du följa våra regler. Läs villkoren »
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se