Betyg och kommentarer: Köpingbaden
Annons
Betyg och kommentarer

Köpingbaden

10

Betyg, omdömmen och kommentarer från barnfamiljer som besökt Köpingbaden.

» Antal inlägg: 7 st
Bästa Bad och lekplatserna
Här finns både skönt bad med ruschkana, minigolf och bäst av allt den stora highjumpen på gröndals camping. Vi kommer garanerat tillbaka i sommar igen.
Fam Johnson
(2008-04-23)

Bäst för barn
Suveränt att det finns små badhytter som kan ge skugga för små barn. Att det sen finns möjlighet att köpa dricka o glass är exta +++
(2007-08-07)

Underbart för barn
Denna strand är som gjord för barnfamiljen eftersom den är så långgrund. Barnen kan springa en bra bit ut från stranden utan att det blir otäckt. Fin flytbrygga och bra parkeringsmöjligheter. Det finns även vattenrutschkanor för de större barnen som tröttnar på havet.
(2007-08-07)

Perfekt strand!
Jag tror inte att det finns något mer man kan önska sig på en sandstrand än det som finns i Köpingsvik. Helt perfekt. Långgrunt och perfekt för en barnfamilj. Jag åker gärna tillbaka hit igen. Det kändes faktiskt som att vara utomlands.
(2007-08-06)

utomlandskänsla
perfekt badplats,fin sandstrand och bra camping..Man åker dit år efter år.Jätteklart fint vatten..nästan som utomlands..nära till borgholm och deras goda glass.
(2007-08-06)

Helt otroligt!
Vi älskar det här stället, jättefin badstrand,långgrunt vatten,lite som att vara utomlands.
(2007-08-06)

fantastiskt!
Har allt; kiosk, fin sand, långgrunt, bra badtemperatur. Minuset för dem som så tycker är att det är välbesökt.
(2007-07-05)

Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se