Vandrarhem på Öland
Annons

Vandrarhem på Öland

Vandrarhem är ett prisvärt alternativ till hotell och i Sverige är standarden hög jämfört med många andra länder. Man kan boka eget familjerum, vanligt rum eller dela med andra, köpa frukost eller fixa egen, hyra lakan eller ta med, betala för städning eller städa själv. På det sättet styr du priset.

 » Vandrarhem på Öland (7 st)
Semesteranläggning i naturskön miljö vid södra Ölands största badstrand. Badvänlig strand känd bland vind- och kitesurfare.
Mörbylånga, Öland
Naturskön familjecamping med underbar utsikt över Köpingviken. Nära Borgholms hela utbud och fokus på andligt välmående.
Köpingsvik, Öland
Bo intill havet och morgondopp. Vakna i stugorna på STF Böda vandrarhem och njut av en av Sveriges längsta och vackraste stränder. Upptäck stigar som tar dig till fantastiska platser som...
Löttorp, Öland
Bo på landet. Granne med bondgårdar, nära till golfbanor och fina barnvänliga sandstränder ligger STF Hagaby/Lantgården Vandrarhem. Sov i en hängmatta eller skön säng, spela boule och...
Löttorp, Öland
Bo i det vidsträckta världsarvet på Ölands södra udde. Omgiven av öppna odlingslandskap, långa stränder och vandringsleder ligger STF Ottenby Vandrarhem. Ett smultronställe för...
Degerhamn, Öland
Wikegårds familjecamping ligger i Frönäs, 35 km norr om Borgholm på östra sidan. Wikegårds är belägen på en genuin ölandsgård från 1880, precis vid havet där husen byggts om för...
Löttorp, Öland
Känner du till några spännande ställen som kan vara intressanta för barnfamiljer?
Tipsa oss »
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se