Betyg och kommentarer: Ekerum
Annons
Betyg och kommentarer

Ekerum

9

Betyg, omdömmen och kommentarer från barnfamiljer som besökt Ekerum.

» Antal inlägg: 6 st
öland
trots regnig sommar så älskade vi vår semester på öland och på ekerums camping ett jättebra ställe både för barn och vuxna jag kan varmt rekommendera ekerums camping
(2007-08-08)

MYCKET BRA!!!
Både vad gäller både bad och camping.
(2007-08-07)

Härliga Ekerum
Ett stort och härligt bad. Långgrunt bad. Tillgång till kiosk, minigolf och utomhusbassäng. Mycket folk ger lite snuskigta toaletter men det beror oftast på besökarna och inte på organisationen.
(2007-08-07)

10 år
har vi semestrat på Ekerum. I år blev det hela tre veckor i villavagn. Har bott i stuga och husvagn förrut. Allt är perfekt i våra ögon.
(2007-08-06)

Bästa semestern
Andra sommaren i rad 07 vi är där. Denna gången hyrde vi villa vagn. 1 v gick väldigt snabbt. Allt e super bra. Lite dåligt med hygienen detta åren på de ofentliga toaletterna. Annars så är de klockrent på EKERUM!!!
kommer att ha detta som semestermål varje sommar. Har barn från 6 mån till 13 år och alla hade det super..
(2007-08-06)

Verkligen barnvänligt!
Vi är på Ekerum varje sommar och barnen stormtrivs där. Långgrunt i det härliga vattnet, med sandbotten. Hyffsat fin sandstrand, men även mycket gräs att ligga på, med ett flertal lekplatser. Vill man inte bada i havet så finns även ett poolområde.
(2007-06-21)

Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se