Museum i Italien
Annons

Museum i Italien

Karta
  • Sortera
      Sortera efter avstånd till...
    • Milano
    • Venedig

Många museer har mycket spännande att titta på även för barn, och vissa har även särskilda barnavdelningar och är toppen för ett besök med familjen.

 » Museum i Italien (5 st)
Archeopark
Interaktivt friluftsmuseum som ger besökarna möjligheten att återuppleva det förflutna med rekonstruktioner av förhistoriska bosättningar. Besökarna kan bland annat lära sig att slå koppar,...
Darfo Boario Terme Brescia, Italien
Imaginosity
Barnmuseum som uppmuntrar kreativiteten och barn under 9 år och deras familjer. Här finns flertalet pedagogiska utställningar med temat lärande, lek och fantasi.
Dublin, Sicilien
Le Pietre del Drago
Temapark med statyer av dinosaurier i verklig storlek och ett paleontologiskt museum med fossila fynd.
Sassoferrato, Italien
Scopriminiera
Stor talkgruva med 3.5 kilometer tunnlar och passager. Här finns även ett museum.
Prali, Italien
Time Elevator Experience
Time Elevator Experience visar en 45-minuters film som beskriver historien om det antika Rom. Det finns även en två kortare filmer, The Birth Of Life, och The House of Terror" (15 min) som...
Rom, Italien
Känner du till några spännande ställen som kan vara intressanta för barnfamiljer?
Tipsa oss »
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se