Museum i New York
Annons

Museum i New York

Många museer har mycket spännande att titta på även för barn, och vissa har även särskilda barnavdelningar och är toppen för ett besök med familjen.

 » Museum i New York (24 st)
American Museum of Natural History
Ett av världens främsta naturhistoriska museer. Perfekt för en utflykt en regnig dag, när det blir för hett ute – eller när som helst, faktiskt. Hur ni än gör hinner ni inte se allt.
Manhattan Upper West Side, New York
Big Apple Greeters
Varmt välkomna till New York! Här får ni en högst personlig, guidad tur av stan – helt gratis! Big Apple Greeters är ett gäng glada volontärer som vill visa upp sin stads bästa sidor och ta...
Manhattan, New York
Brooklyn Childrens Museum
Klassiskt och unikt New York-museum med massor av handfasta äventyr för små och stora. Någon lär ha sagt att stället liknar ett barnrum, bibliotek, en utställning, slöjdsal och trädgård i...
Brooklyn, New York
Childrens Museum of Manhattan
Ett barnsligt museum, med mycket att göra när barnen har spring i benen och svårt att hålla fingrarna i styr. Här är det ta på och testa som gäller.
Manhattan, New York
Childrens Museum of the Arts
Litet museum med roterande utställningar och roliga workshops för hela familjen.
Manhattan, New York
Ellis Island
Ön som immigranterna en gång i tiden hamnade på när de reste till Amerika.
Manhattan – Ellis Island, New York
Flushing Meadows-Corona Park
Ett enormt grönområde i stadsdelen Queens med mycket att se, göra och uppleva. Flushing Meadows-Corona Park är faktiskt 1 ½ gång större än Manhattans Central Park.
Queens, New York
Frihetsgudinnan
Här är hon, en av världens mest kända statyer.
New Jersey, New York
Jewish Childrens Museum
USA:s största judiska museum skräddarsytt för barn. Här vill man lära barn (och vuxna), oavsett tro och bakgrund, mer om judarnas liv, historia och traditioner. Samtliga 80 utställningar...
Brooklyn, New York
Lower East Side Tenement Museum
I en stad som har hur många museer och attraktioner som helst är det svårt att hitta till allt, men missa inte denna pärla. Ni får en unik inblick i hur nyanlända immigranter hankade sig...
Manhattan, New York
Madame Tussauds New York
Madame Tussaud’s vaxkabinett är världsberömt för sin samling vaxdockor av kända personer. Här kan du se kopior av världskändisar och kungligheter!
Manhattan, New York
Museum of the City of New York
Ett museum helt tillägnat New Yorks brokiga och färgstarka historia med både permanenta och tillfälliga utställningar.
Manhattan, New York
New York Aquarium
Enligt många ett av USAs bästa akvarier, som dessutom ligger granne med legendariska nöjesfältet Coney Island Amusement Park.
Manhattan, New York
New York City Fire Museum
En dröm för alla brandmän i vardande! En liten juvel bland stans museer med en fantastisk personal.
Manhattan, New York
New York Hall of Science
Vetenskapsmuseum där det mesta går att testa. Man skyltar med att vara New Yorks enda vetenskapliga lekplats.
Manhattan, New York
Private Picassos Art Lessons
Konstlektioner i grupp eller privat för spirande konstnärer eller konstälskare från 2 år och uppåt. Mottot här är att det bor en liten skapande varelse i var och en av oss, bara vi får rätt...
Manhattan, New York
Rose Center for Earth and Space
Ett fantastiskt center tillägnat jorden och rymden, och stället älskas av de lite större barnen. Här ligger bl a världsberömda Hayden Planetarium, ett “måste ses”.
Manhattan – Upper West Side, New York
Scandinavia House/Heimbold Family Learning Center
I detta hus dedikerat till nordisk kultur och tradition finns en av stans bästa – och mest hemliga – lekutrymmen. Här är allt ljust, fräscht och inbjudande – så in i norden.
Manhattan, New York
Skyscraper Museum
Är ni nyfikna på teknologin, arkitekturen, kulturen och pengarna bakom skyskraporna som ger denna stad sin världsberömda silhuett? Då är detta ett museum för er.
Manhattan, New York
Socrates Sculpture Park
I denna egendomliga och excentriska skulpturpark blir konst rena barnleken. En populär, härlig plats för en picnic och för att njuta av sommarsolen över Manhattan.
Manhattan, New York
The Cathedral of St John the Divine
Världens största katedral är inte bara imponerande, utan också en riktig oas för själen.
Manhattan, New York
The Cloisters
Ett klosterkomplex byggt av fem medeltida europeiska kloster och kapell som transplanterades sten för sten till Fort Tryon Park, en skön plats på norra Manhattan med utsikt över...
Manhattan, New York
The New York Tour Goddess
Högst personliga rundturer i stan med en guide som garanterat kan vartenda hörn och skrymsle.
Manhattan, New York
World Trade Center Memorial/Ground Zero
Vad är det för poäng med att besöka ett stort håll som påminner om historiens kanske mest kända terrordåd? Just det – det är historia! Och levande historia dessutom.
Manhattan, New York
Känner du till några spännande ställen som kan vara intressanta för barnfamiljer?
Tipsa oss »
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se