Sport och äventyr i New York
Annons

Sport och äventyr i New York

Sport- och äventyrsaktiviteter för den äventyrliga familjen. Här hittar du allt från bowling till höghöjgsbanor och grottkrypning.

 » Sport och äventyr i New York (12 st)
Ancient Playground
Utmärkt lekplats med speciell karaktär vid ingången till Central Park, precis intill gigantiska Metropolitan Museum
Manhattan, New York
Central Park Bike Tours
Det finns familjevänliga cykelturer med guide genom Central Park. Ett kul sätt att se stadens “gröna lunga”, som Central Park ofta kallas.
Manhattan – Central Park, New York
Chelsea Piers
Stort sport- och aktivitetskomplex som upptar tre pirer över Hudson River-floden, på stans västra sida. Perfekt när det börjar klia i barnens rastlösa ben och de behöver aktiveras.
Chelsea/The Village, New York
Flushing Meadows-Corona Park
Ett enormt grönområde i stadsdelen Queens med mycket att se, göra och uppleva. Flushing Meadows-Corona Park är faktiskt 1 ½ gång större än Manhattans Central Park.
Queens, New York
Hamilton Fish Recreation Center
Ett av de bästa av Manhattans kommunalt drivna rekreationscenter med två vältilltagna och fina utomhuspooler. Och visst känns det som en lyx att bada ute mitt i stora staden! Rent, fräscht,...
Manhattan, New York
Heckscher Playground
Central Parks största lekplats är ganska nyrenoverad och riktigt kul för barn i alla åldrar. Det är också den enda av Central Parks lekplatser som inte ligger längs dess utkanter, utan...
Manhattan, New York
John Jay Pool and Recreation Center
En grön oas mitt i ”stenöken”, inte minst heta dagar. Helt klart en av stans bästa allmänna utomhusbassänger, både för små och stora.
Manhattan, New York
Lasker Skating Rink/Pool
Skridskorink på vintern, pool på sommaren. Lasker ligger läckert i norra Central Park och med utsikt över sjön Harlem Meer. En pärla både när det gäller att glida fram på isen och i vattnet.
Manhattan, New York
Riverside Clay Tennis Courts
10 välskötta röda grusbanor i en av stans absolut finaste parker. En höjdare för tennisfamiljer som vill spela under sitt New Yorkbesök. Banorna är högt älskade av stans befolkning och...
Manhattan – Upper West Side, New York
Riverside Park
6.5 km undersköna “stråk” längs Manhattans västra flodbank med mycket att se, göra och njuta av. En av stans i särklass finaste parker förblir märkligt nog något av en välbevarad hemlighet....
Manhattan, New York
Shark Speedboat Thrill Ride
Tur med vrålsnabb båt genom stadens hamnområde. Ungefär som The Beast, men den här båten har ett lite annat stuk och avgår längre söderut i stan. Också den här turen är en hit med...
New York, New York
The Rink at Rockefeller Center
Kanske världens mest berömda skridskobana, känd från en mängd filmer. Den är ganska liten, men läget, nedsänkt mellan vackra Art Deco-skyskrapor, är svårslaget magiskt.
Manhattan, New York
Känner du till några spännande ställen som kan vara intressanta för barnfamiljer?
Tipsa oss »
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se