Boende på Öland
Annons

Boende på Öland

Semesterboende för barnfamiljer kan vara allt från campingplatser och vandarhem till lyxhotell eller att hyra hus eller lägenhet. Här listar vi barnvänliga campingplatser, vandrarhem och extra barnvänliga hotell.

Fler tips på andra boendeformer som exempelvis airbnb, att hyra hus eller lägenhet hittar du här: Boendetips »

 » Boende på Öland (31 st)
Varmt välkomna till Böda Hamns Camping som drivs av tredje generationen Olofsson.
Löttorp, Öland
Böda Sand, eller "Böda Camping” även kallad, är en femstjärnig camping som ligger längs den milslånga barnvänliga sandstranden på norra Öland. Ett semesterparadis för hela familjen!
Byxelkrok, Öland
Fyrstjärnig och strandnära familjecamping på norra Öland. Här finns butik, moderna serviceanläggningar och kafeteria. Lekplats, ledarledda barnaktiviteter och sommarkyrka.
Löttorp, Öland
På Ekerum Camping & Stugby finns något för alla. Pool och underbart havsbad. Granne med ett naturreservat och golfbanor. Stort utbud på stugor och fina tomter för husvagn, husbil och tält....
Borgholm, Öland
Färjestaden, Öland
Byxelkrok, Öland
Liten familjeägd camping med moderna servicehus och stugor vid havet mitt i Köpingsvik. Långgrund badvik med sandstrand. Gratis wifi. Mataffär, bageri och restauranger inom gångavstånd....
Köpingsvik, Öland
I Köpingsvik, alldeles utmed Köpingebukten, ligger Grönhags Camping, där hela familjen – gammal som ung – trivs. Här har du nära till både natur och shopping och alldeles inpå knuten ligger...
Köpingsvik, Öland
Semesteranläggning i naturskön miljö vid södra Ölands största badstrand. Badvänlig strand känd bland vind- och kitesurfare.
Mörbylånga, Öland
Välkommen till Klinta Camping i Köpingsvik vid en av Ölands finaste sandstränder. Stor, liten, gammal, ung eller mittemellan - här finns plats för alla!
Köpingsvik, Öland
Naturskön familjecamping med underbar utsikt över Köpingviken. Nära Borgholms hela utbud och fokus på andligt välmående.
Köpingsvik, Öland
Många barnfamiljer väljer varje år att semestra på KronoCamping Saxnäs på Öland. Här finns en camping- & stugmiljö där hela familjen trivs.
Färjestaden, Öland
Välkommen till Köpingbadens camping. En camping som ligger i direkt anslutning till en av Ölands barnvänligaste sandstränder.
Köpingsvik, Öland
Lundegård är en av Ölands största campingplatser med mycket gröna ytor och stort utbud av aktiviteter.
Köpingsvik, Öland
First Camp Löttorp - Öland har sedan starten för mer än 40 år sedan alltid varit en lugn och trygg familjecamping. Ett ställe att verkligen andas sommar på. Och så kommer det fortsätta vara.
Löttorp, Öland
Mölltorps Camping – direkt efter brofästet. Bra läge för sol och bad, perfekt utgångsläge för utflykter runt om på Öland och i Kalmar samt gångavstånd till Ölands Djur & Nöjespark.
Färjestaden, Öland
Mörbylånga, Öland
Välkommen till Neptuni Camping, en lugn och naturskön familjecamping centralt i Byxelkrok på norra Öland. Stugor och villavagnar finns till uthyrning.
Byxelkrok, Öland
Välkomna till den lilla lugna familjecampingen med personlig service, vackert belägen ca 200 m från en av Ölands mest barnvänliga sandstränder.
Löttorp, Öland
Sonjas Camping är en femstjärnig, familjevänlig camping som ligger på den solsökra norra delen av Öland där de fina och långa sandstränderna finns.
Löttorp, Öland
Stenåsa Stugor & Camping är en naturskön camping mitt i världsarvet på sydöstra Öland. Vida strandängar omger denna lugna oas med en artrik fauna inpå knutarna. Här finns 12 stugor, 80...
Mörbylånga, Öland
Bo intill havet och morgondopp. Vakna i stugorna på STF Böda vandrarhem och njut av en av Sveriges längsta och vackraste stränder. Upptäck stigar som tar dig till fantastiska platser som...
Löttorp, Öland
Bo på landet. Granne med bondgårdar, nära till golfbanor och fina barnvänliga sandstränder ligger STF Hagaby/Lantgården Vandrarhem. Sov i en hängmatta eller skön säng, spela boule och...
Löttorp, Öland
Bo i det vidsträckta världsarvet på Ölands södra udde. Omgiven av öppna odlingslandskap, långa stränder och vandringsleder ligger STF Ottenby Vandrarhem. Ett smultronställe för...
Degerhamn, Öland
Mysiga stugor på ett stort generöst grönområde. Perfekt för barnfamiljer som vill semestra på Öland.
Köpingsvik, Öland
Färjestaden, Öland
Byxelkrok, Öland
Wikegårds familjecamping ligger i Frönäs, 35 km norr om Borgholm på östra sidan. Wikegårds är belägen på en genuin ölandsgård från 1880, precis vid havet där husen byggts om för...
Löttorp, Öland
Känner du till några spännande ställen som kan vara intressanta för barnfamiljer?
Tipsa oss »
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se