American Girl Place
Annons

American Girl Place

(0 omdömen)
Shopping

Favorit sparadSpara favorit

American Girl PlaceAmerican Girl PlaceAmerican Girl PlaceAmerican Girl Place

Tre våningar fulla med dockor av märket American Girl och allt som hör dessa små varelser till. En dröm för stora och små som älskar läckra dockor.

Tre våningar fulla med dockor av märket American Girl och allt som hör dessa små varelser till. En dröm för stora och små som älskar läckra dockor.

I denna unika affär finns inte bara American Girls dockor, dockkläder och accessoarer. Här kan ni även köpa matchande kläder till dockan och dottern (eller sonen, kanske). Butiken har även massor av böcker på temat dockor, en dockfrisör och ett docksjukhus.

På tredje våningen finns ett café där dockor och ägare kan dricka te tillsammans: babystolar till ”låtsasbebisarna” finns, förstås. Menyn med bl a pizza, kyckling, fisk och biffstek är helt okej och barnen lär uppskatta de smarriga efterrätterna.

På andra våningen ges musikalen Circle of Friends för barn 6 år och uppåt. Bäst om man förstår lite engelska.

Varje månad finns också en rad specialevenemang som man måste boka i förväg. Se webbsidan för aktuellt schema.

Tips: Toaletterna är rena och fräscha här. Bra att veta om ni är i området och barnen får bråttom till toa. Skötbord finns också, i sista båset.

Hitta
Manhattan
New York
Visa på en karta och se var andra familjeattraktioner i närheten ligger.

609 Fifth Avenue, New York, NY 10017 (korsningen 49th Street). Tunnelbana: Linjerna 4 (IRT East Side/Lexington Avenue), E eller V till 51st Street. Gå därefter söderut i två kvarter och västerut i två kvarter. Buss: hoppa på en buss i söder riktning på 5th Avenue. Eller i riktning norr på Madison Avenue, gå därefter ett kvarter västerut.

OBS! Barnsemester.se rättar eventuella fel i texter så snart de uppmärksammas men för säkerhets skull - dubbelkolla alltid fakta innan ert besök!
Medlemsbilder
Det finns inga medlemsbilder från American Girl Place. Har du varit där? Ladda upp en bild»
Besökare tycker till
American Girl Place har betygsatts av 0 familjer på Barnsemester.se.
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se