FAO Schwarz
Annons

FAO Schwarz

(0 omdömen)
Shopping

Favorit sparadSpara favorit

FAO Schwarz

En av världens mest berömda leksaksbutiker, för barn mellan 2 och 102. Värt ett besök, vare sig ni handlar eller inte.

Denna butik är New York-legend som haft "biroller" i så många filmer att en del av er säkert ”känner igen” interiören från bioduken när ni kliver in genom dörrarna. Här finns världens exklusivaste leksaker, men även många småprylar till överkomligt pris. Varje avdelning är omsorgsfullt uppbyggd, oftast kring ett tema eller märke. T ex finns en stor Barbie-avdelning med såväl unika exemplar värda tusentals dollar som den allra senaste dockan. Gossedjursavdelningen imponerade stort på våra barn, med mjukisar i alla storlekar och varianter! Lego- och Star Wars-sektionerna fick sonens mun att vattnas.

Många suktar efter att få se och testa jättepianot som Tom Hanks dansar på i filmen ”Big”, men just därför kan kön till den vara lång.

Obs! Järnvilja kan krävas för att ta sig förbi ”godishörnan” utan att trilla dit.

Tips: FAO Scharwz ligger nära Central Parks södra ingång på 59th Street och 5th Avenue.

Hitta
Manhattan
New York
Visa på en karta och se var andra familjeattraktioner i närheten ligger.

767 Fifth Avenue, New York, NY 10153 (vid 58th Street och 5th Avenue)

OBS! Barnsemester.se rättar eventuella fel i texter så snart de uppmärksammas men för säkerhets skull - dubbelkolla alltid fakta innan ert besök!
Medlemsbilder
Det finns inga medlemsbilder från FAO Schwarz. Har du varit där? Ladda upp en bild»
Besökare tycker till
FAO Schwarz har betygsatts av 0 familjer på Barnsemester.se.
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se