Kid O
Annons

Kid O

(0 omdömen)
Shopping

Favorit sparadSpara favorit

Kid O

Leksaksbutik som varken är för sterilt modern, överdrivet gammaldags, överpedagogisk eller överkommersiell.

Poppis bland New Yorks “medvetna” föräldrar för sin originalitet, kvalitet och sitt urval. Och inte minst för själva butikens snygga och rena upplägg. Ägaren Lisa Mahars ambition har varit att erbjuda produkter som rymmer både “design och lärande”. Hon har hämtat inspiration ur inlärningsteorier och filosofier, bl a Montessori, och hoppas att prylarna hon valt skall mana till både kreativitet och självständighet. Och skoj, förstås.

Lisas samling innefattar både billiga och tidlösa ting. Exempel: en jojo med tre bollar och blinkande lampor, klassiska träblock à la Friedrich Froebel (han som uppfann Kindergarten) samt handstickade dockor och tokdyra handgjorda pussel mm.

Hitta
Manhattan
New York
Visa på en karta och se var andra familjeattraktioner i närheten ligger.

123 West 10th Street, New York, NY 10011

Tunnelbanelinje 1 (IRT West Side/Broadway) till Christopher Street/Sheridan Square. Gå ca två kvarter österut på Christopher Street. Ta vänster vid Greenwich Avenue, fortsätt tills ni kommer till 10th Street.

OBS! Barnsemester.se rättar eventuella fel i texter så snart de uppmärksammas men för säkerhets skull - dubbelkolla alltid fakta innan ert besök!
Medlemsbilder
Det finns inga medlemsbilder från Kid O. Har du varit där? Ladda upp en bild»
Besökare tycker till
Kid O har betygsatts av 0 familjer på Barnsemester.se.
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se