Nintendo WORLD
Annons

Nintendo WORLD

(0 omdömen)
Shopping

Favorit sparadSpara favorit

Nintendo WORLD

Nintendos flagskepp är ett elektroniskt spelparadis mitt i stora staden och ett sant “lockrop” till barn och ungdomar. Andas djupt och stålsätt er. Det kan bli svårt att slita barnen härifrån. Och kanske er själva också…?


Det är svårt att tänka sig en finare mer central adress än denna butiks, i hjärtat av Rockefeller Center (här låg tidigare en Pokémon-butik).


Här är det spel, spel, spel för hela slanten. Ni kan handla Nintendo-prylar som inte finns någon annanstans. Dessutom är butiken försedd med en rad interaktiva upplevelser, t ex: en spelvägg” där flera kan kämpa mot varandra, spelkiosker och en spellounge med surround-ljud där ungdomar gärna hänger en stund.


Här får barnen, både större och mindre, garanterat se och testa det som är hett just nu. Alldeles gratis, även om de inte handlar en enda pryl. Vill du – eller barnen – veta vad som “gäller”, kolla webbsidan.

Hitta
Manhattan
New York
Visa på en karta och se var andra familjeattraktioner i närheten ligger.

10 Rockefeller Plaza, New York, NY 10020 (Mellan 48th och 50th Street, mellan 5th och 6th Avenue) Med tunnelbana: linjerna B, D och F till 50th Street/Rockefeller Center. Promenera österut – isen går inte missa. Med buss: Ta en buss söderut på 5th Avenue eller en norrgående buss på Madison Avenue (då får ni gå ett kvarter västerut när ni stigit av).

OBS! Barnsemester.se rättar eventuella fel i texter så snart de uppmärksammas men för säkerhets skull - dubbelkolla alltid fakta innan ert besök!
Medlemsbilder
Det finns inga medlemsbilder från Nintendo WORLD. Har du varit där? Ladda upp en bild»
Besökare tycker till
Nintendo WORLD har betygsatts av 0 familjer på Barnsemester.se.
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se