Toys R Us Time Square
Annons

Toys R Us Time Square

(1 omdömen)
Shopping

Favorit sparadSpara favorit

Toys R Us Time Square

Den världsomspännande kedjans flaggskeppsbutik är själva sinnebilden för hur kul en leksaksbutik kan vara. Och den kunde knappast ligga på ett lämpligare ställe, mitt i världens mest kända nöjeskvarter.

Den jättelika butiken har många attraktioner som fungerar som gratisunderhållning. Ett närmare 18 meter högt pariserhjul, en 10 meter hög rörlig T-Rex à la Jurassic Park, ett tvåvåningshus åt Barbie, brädspelet Candyland i mänsklig storlek fyllt med godis, förstås. Många specialevenemang och liveuppträden äger också rum här. Och utbudet av leksaker, elektroniska manicker och spel går förstås inte av för hackor.

Barnen blir garanterad imponerade – och glada. Och butiken har öppet sent, så ni kan t o m besöka den efter att ni ätit, gått på bio eller en musikal i detta teaterdistrikt.

Personliga shoppare, personal shoppers, kan anlitas gratis på plats eller per telefon.

Hitta
Manhattan
New York
Visa på en karta och se var andra familjeattraktioner i närheten ligger.

1514 Broadway, New York, NY 10036 (vid 44th Street) Lättast med tunnelbana till 42nd Street/Grand Central Station, t ex går linjerna 1, 2, 3, 7, A, C, E, N, Q, R och S hit. Linjer B, D, F och V går till hållplatsen 42nd Street och 6th Avenue.

OBS! Barnsemester.se rättar eventuella fel i texter så snart de uppmärksammas men för säkerhets skull - dubbelkolla alltid fakta innan ert besök!
Medlemsbilder
Besökare tycker till

Snittbetyg

Toys R Us Time Square har snittbetyg 7 av 10.
Betyget baseras på en recension från 1 familj. Alla recensioner »

Toys R Us
Åker man till New York med barn bör man se till att göra något som även passar dem och då är detta ett bra ställe att gå till. Man får v...
Läs mer »
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se