Annons

Järvsöbacken

(13 omdömen)
Skidanläggning
Järvsöbacken><noscript><img itemprop=
Favorit sparadSpara favorit

JärvsöbackenJärvsöbackenJärvsöbacken

Järvsöbackensskidområde består av 7 liftar och 19 nedfarter. Fallhöjden är 200 meter och längsta nedfart är 1500meter.

3 st6 st8 st2 st

I Järvsö finns backar för alla, gröna, blå, röda, svarta. Det minsta barnen har egna områden med rullband, värmestugor och grillar. För de mer vågade barnen finns en stor park, puckelpist och vår populära skicrossbana. Totalt har vi nu 20 nedfarter, 8 liftar och 4 rullband.

Allt är nära i Järvsö

Skidbackarna ligger i Järvsöby, vilket gör att du har nära till affärer, banker, matställen, kyrkan m.m. Här bor du i ett levande samhälle! Här finns skiduthyrning, skidskola , restaurang och grillområden i direkt anslutning till barnbacken.

Barnen är hedersgäster!

För barnen finns två stora barnområde med rullband, knappliftar och enkla breda backar. Liften startar 20m från skiduthyrningen och liftkortförsäljningen. Trevliga liftvärdar hjälper barnen upp. Varje morgon görs det i ordning en rolig och busig hopp-bana. Den brukar vara barnens favorit.

LOAklubben

På eftermiddagen när alla skidskolor är slut och benen är trötta samlas barnen till LOAklubben. Här leks och busas det i snön utan pjäxor och föräldrar. Det blir äventyr som skattjakt, skotertur och mycket, mycket mera!

Åk skidor i helgen!

Boka ett familjerum på vårt nya Bergshotell. Här finnas 52 familjerum med direkt anslutning till skidbackarna och Järvzoo. Här kan ni även äta gott på Bergskrogen eller ta en lugn timme i yogastudion.

I bottenvåningen har vi öppnat Bergshotellets shop och hyra. Här kan ni köpa skipass, skidskola eller hyra utrustning för er semester. Utanför entrédörrarna öppnar vi ett helt nytt barnområde med knapptlift, rullband och barnaktiviteter.

facebook.com/jarvsobacken »
instagram.com/jarvsobacken/ »
Hitta
Järvsö
Hälsingland, Gävleborgs län, Ljusdals kommun

Med bil från till Järvsöbacken är det ca 340 km (3 timmar 46 min).

Visa på en karta och se var andra familjeattraktioner i närheten ligger.

Järvsö ligger 32 mil norr om Stockholm. Det finns mycket goda tåg och buss-förbindelser och bra vägar för alla bil resenärer.

Med bil: E4:an till Gävle, väg 83 mot Bollnäs-Järvsö. Ca. 3,5 h med bil från Stockholm!

Järvsöbacken
OBS! Barnsemester.se rättar eventuella fel i texter så snart de uppmärksammas men för säkerhets skull - dubbelkolla alltid fakta innan ert besök!
Representerar du denna aktivitet? Uppdatera din presentation »
Medlemsbilder
Det finns inga medlemsbilder från Järvsöbacken. Har du varit där? Ladda upp en bild»
Besökare tycker till

Snittbetyg

Järvsöbacken har snittbetyg 9.5 av 10.
Betyget baseras på recensioner från 13 familjer. Alla recensioner »

Passar för barn i åldern

0-1 år
8-9 år
2-3 år
10-11 år
4-5 år
12-13 år
6-7 år
14-15 år

Alltid Nära
Bra backar, bra restauranger och trevlig personal!
Läs mer »
Järvsö
Bra backar, bra restauranger, trevligt
Läs mer »
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2023 Barnsemester.se