Annons
Betyg och kommentarer

Orsa Grönklitt

9

Betyg, omdömmen och kommentarer från barnfamiljer som besökt Orsa Grönklitt.

» Antal inlägg: 10 st
Åldersgrupper
Passar utmärkt för alla åldrar. Toppenställe.
(2020-03-04)

Perfekt
Klart Orsa ska vinna, passar alla barnfamiljer och vill njuta tillsammans. Vi älskar Toppstugan, supergod varmchoklad.
(2019-02-06)

Grymt
Orsa är fantastiskt, egentligen för att nybörjare utför då backarna år perfekt utmanande i början. Längdspåren är toppen för en förälder som behöver lite egentid samtidigt ??
(2018-02-04)

Favoritställe
Orsa Grönklitt har många backar i olika svårighetsgrad. Eftersom det ligger precis bredvid Orsa Rovdjurspark så kan man helt plötsligt se en tiger i någon sväng, vilket är helt underbart. Toppstugan måste besökas, otrolig inredning med öppenspis och lyxig myskänsla.
(2017-03-06)

Orsa grönklitt
Vi var där v3 o då alltså inte högsäsong lite utav en miss då mycket inte var öppet(men utbudet hade inte varit så stort ändå).Vi bodde i en 4pers stuga jättebra +för att det fanns bastu i huset o nästan i backen. Personalen var jätte vänliga och trevliga speciellt alla liftvakter. Det vi saknade mest var framför allt längre backar och sen mer att göra på kvällarna (om man nu inte vill ta bilen till Orsa/Mora) eftersom det inte fanns någon kvällsåkning även fast belysning fanns. Tror att detta ställe är perfekt för familjer med mindre barn eller som älskar längdskidåkning (jättefina spår) Våra barn är 9 & 11år, så vi tycker att Sälen(Högfjällshotellet)/ Lindvallen är bättre på alla sätt o vis tyvärr
(2010-01-29)

Vinterparadis
Vi har rest till Orsa grönklitt två vintrar och en sommar. Framförallt vintersemestrarna har varit fantastiska. Vår nu sex åriga dotter lärde sig snabbt att åka själv i "den långsamma" liften. Sonen nu fyra år hade hur kul som helst med snow racen i pulk backen. Snösäkert, bra stugor, kul kvällsaktiviteter för barnen med småglitter på värdshuset och trevlig personal.
(2009-07-05)

Perfekt för små barn.
Vi har varit i Orsa Grönklitt två år. Barnen var 6-9 år gamla och var jättenöjda. Det fanns backar som passade dem perfekt.
(2008-12-06)

Kanon för en 6åring
I Mars (iår)var i Orsa Grönklitt för första gången. Kanonbra boende och utmärkt läge på stugan. Superbra skidskola för barnen. Vi vuxna saknade lite längre backar - men man kan inte få allt.
(2008-08-29)

Orsa Grönklitt, en hitt!!
Hej! Jag och min mamma var i Orsa Grönlitt v 10-11. Jag har inget negativt att säga om det. Det är perfekt för en barnfamilj att åka dit. Småbarn var det gott om, det är lagom backar för dom och alla ungar jag såg älskade det. VÄldigt emptiska och snälla skidlärare som ungarna bara älskade. Bra utlärning, dom lär sig snabbt. Bästa stället att bo på är vandrarhemmet, det är billigast i alla fall. Ligger precis där backarna är, hoppa bara på skidorna och åk ner för backen till liftarna och du kan börja åka! Vandrarhemmet hette Björnlängan tror jag. Sen finns det ju alternativt stugor, men det innebär mycket mer pengar... såklart! MIn mamma och jag älskade, även det lilla barnet vi lärde känna där, vi längtar dit varje dag! Slår sälen och dom stora orterna fakitskt, och bli inte förvånade om ni hittar liftvakter med god humor och trevlig image! För att dom finns det gott om! skicka jätte gärna mail om ni har något mer ni vill veta! Jag ska svara så gott jag kan! Ha det bra!
(2007-03-31)

Perfekt
Perfekt för nybörjarbarn
(2007-01-31)

Annons
Annons
Populära familjenöjen
Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2023 Barnsemester.se