Annons
Betyg och kommentarer

Stöten i Sälen

9

Betyg, omdömmen och kommentarer från barnfamiljer som besökt Stöten i Sälen.

» Antal inlägg: 32 st
Bokningen är rena lotteriet
Förra februari bokade vi om plats 36 på husvagnscampingen - nära serviceshuset för sportlovsveckan, men när vi kom hit i år så blev vi hänvisade UTANFÖR campingen, hela 240m från servicehuset istället för tidigare 40m. Man hade gjort om vår plats till säsongsplats 7 månader (!) EFTER vår bokning samt förhandsbetalning. Man hade visserligen skickat ett infomeddelande och försökt ringa om detta, säger man, men vid det laget (september 2019) så hade vi inte kunnat byta till annan anläggning då veckobokningar för sportlovsveckan måste bokas ett år innan. Bokningschef Henrik Nathansson visar ingen förståelse, utan tycker det räcker med att de försökt meddela att de flyttat vår bokning, information som inte nått oss. Vi fick INGEN som helst kompensation.

Nu släpar vi på avloppshinkar, disk, toakassett och renvattenkannor nära en halv kilometer av och an till servicehuset medan plats 36, som vi bokade förra året, står tom.

Det här är tyvärr sista gången vi besöker Stöten, för man blir behandlad som luft. Riktigt synd, för backarna är bra.
(2020-02-26)

Bästa stället för barnfamiljer
Lugnt bra backar bra restauranger
(2019-03-25)

Bra
Vi har varit där flera år i rad med barn och tycker att det är jätte bra. Långa backar som passar alla ifamiljen o bra barnaktiviteter
(2019-03-13)

Bästa barnbackarna
Våra barnbarn älskar Stöten!

(2019-03-08)

Stöten
Bra och långa backar, mer skidåkning för pengarna om man jämför med Sälen.
(2019-03-05)

Lätt skogsåkning och långa åk!
Underbart långa åk! Eftersom liftarna tar dig långt upp på fjället har du vid den flacka delen av berget underbart långa åk ner till liften igen. I närheten av tex Mormors störtlopp fanns det dessutom fantastisk skogsåkning där hela familjen med barn på 5 och 7 år kunde njuta av lössnöåkning mellan granarna. Detta gjorde att även vi föräldrar kunde ha kul i samma backar som barnen. Så här långa och bra gröna och blå backar har jag inte hittar någon annanstans i Sverige!
(2019-03-04)

Backar för alla
Stöten är kanon för alla. Stora som små . Jättefina backar från barn nybörjare till avancerade åkare. Utöver mycket bra skidåkning så finns andra aktiviteter. Ett bra bad. Barnen kan vara hoss vargy där man har olika barnaktiviteter. Aktivitetshus med spel bordtennis mm
Bra matställe
(2019-03-01)

Stöten!!
Mycket bra skidåkning.
(2019-02-27)

Toppen för barnfamiljer
Närhet till allt men ändå många nerfarter att välja på
(2019-02-27)

Vi älskar Sälen
Det bästa med Sälen är att min familj får ut bra semester, alltid. Backar, boende, mat etc passar oss utmärkt.
(2019-02-26)

Bästa stället. Backar och områden för alla i familjen
(2019-02-26)

Mycket familjevänligt.
Mycket familjevänligt här finns något för alla.
(2018-03-12)

Underbart
Bästa stället!
(2018-02-22)

Alle aldre!
Flott sted for alle!
(2018-02-21)

Välkomnande!
Allt på ett o samma ställe! Ställ bilen och ha semester!
(2018-02-20)

Stort grøn-blåt område til børn
Fantastisk stort grønt-blåt område til børn, når den gamle stolelift udskiftes med en ny bliver karakteren 10
(2016-02-13)

Stort grøn-blåt område til børn
Fantastisk stort grønt-blåt område til børn, når den gamle stolelift udskiftes med en ny bliver karakteren 10
(2016-02-13)

10 poäng!
Riktigt bra! Har varit här flera gånger och aldrig vart missnöjd. Passar alla åldrar och personer!
(2016-02-10)

Genuin personlig anläggning som passar alla!
Genuin personlig anläggning som passar alla!
(2016-02-10)

Dansk famile på ski
Skønne skandinaviske skiinstruktører som vi trygt overlod vores børn til ( 5 og 8 år). Elsker vaffel stugan!
(2016-02-09)

En tiopoängare!
Bodde i en superfräsch stuga i Grambyn under v 10. Det gick att ta sig med slalomskidor från stugan till backarna och hem igen. Perfekt!
Många, många gröna backar vilket inbjöd till mycket rolig skidåkning med barnen, i långa härliga skidbackar. Bra med barnbackar också, och två rullband att åka på för de minsta. Kul lekplats också för de skidtrötta små.
Det var mycket folk, men ändå inte trångt. det fanns alltid bord att sitta vid när vi skulle fika eller äta. Liftköerna var aldrig jättelånga.
Bra mataffär. Möjlighet att bada och bowla om så önskas.
Litet minus för skiduthyrningen som var rörig och mycket folkig. Om ni ska hyra så boka gärna hemifrån så går det mycket smidigare! Annars var de mycket snälla och proffsiga där. Vi hyrde först bara 3-åringens skidor en dag eftersom vi inte visste om hon skulle vara intresserad av att åka. Så när vi på eftermiddagen för att hyra skidorna en dag till, så uppgraderade de till 2-dagarshyra (vi betalade alltså bara mellanskillnaden).

Alla (4 vuxna, en 3-åring, en 6-åring, en 17-åring och en 18-åring) var helnöjda. Stöten rekommenderas varmt!
(2012-11-12)

Underbar vecka i Stöten.
Toppenanläggning och underbart för barnen. De stortrivdes i skidskolan med sina duktiga och tålmodiga lärare. Nu kan de åka bra skidor och vill göra detta snart igen. Vi kommer naturligtvis att komma tillbaka hit hädanefter. Supernöjda med all service och boende. Och stor kram till skidlärarna.
(2010-02-09)

Toppen-ferie for hele familien :-)
Nå er det bare noen få uker igjen til vi skal opp til Støten neste gang. Det blir vår 24. reise på 6 år. Hyttene/stugorna i Kronoparken er vår favorit. Store og fine, med all lyx man behøver (og litt til), og med tilbringerheis rett opp i bakkene, slik at ungene kan reise opp og ned til hyttrn/dtugan som de vil. Vi voksne ønsker jo ofte en litt mer stille dag! Støten har alt man kan ønske seg, og litt til.
Vi kommer aldri til å reise til noe annet vintersportssted. Og nå kommer jo også golfbanen snart :-)
(2010-02-02)

Längtar tillbaka!
Var i Stöten förra säsongen. Blev mycket positivt överraskad. Har du som jag tröttnat på alla liftköer? De slapp man i Stöten, men skidåkningen är mycket bra. Svarta, röda, blå och gröna det finns alla backar du behöver. Vi bor i husvagn på campingen. Synd bara att Stöten ligger "längst bort" jämfört med övriga Sälen anläggningar...Längtar tillbaka.
(2008-11-26)

aldrig lämnar vi stöten!
vi har varit i söten 5 år i rad och ska dit för 6e gången i vinter! stöten är underbart! skulle man mot förmodan tröttna på stöten finns både trysil och övriga sälen bara en kort bilresa bort!
(2008-08-29)

perfekt!
stöten är perfekt för barnfamiljer,det finns något för alla,även den erfarna så även föräldrarna får bra åkning.trevlig personal,roliga aktiviteter och bra boende ger toppbetyg!
(2008-08-29)

stöten, ett paradis!
Första skidsemestern för barnen och vi åkte till stöten, kan inte bli mycket bättre! Boendet stöten mitt ligger perfekt, bara att kliva i pjäxorna och liften är precis runt hörnet. äventyrsbad och allt man kan önska sig på ett avstånd på max 100m. Vi kommer att återkomma dit varje år det lovar jag!Skidskola i världsklass!
(2008-02-16)

Perfekt för familjen!
Stöten är perfekt för dig med familj. Jag och min man åkte till Stöten en vecka tillsammans med våra tre barn. Anton är 3 år, Beatrice är 6 och jakob är 12 år. Alla tre hade det fantastiskt kul med skidskola, bad, hundspann, bowling och en mängd andra aktiviteter. För mig om min fru erbjöd Stöten dessutom riktigt avancerad åkning med Sälens klart bästa backar!

vi bodde perfekt i en jättefin stuga, precis bredvid liften. På morgonen gled vi ned 100 meter till liftstationen, och när skiddagen var slut åkte vi skidor fram till dörren! Här kan man verkligen ställa bilen hela veckan...

Personalen var otroligt trevlig, maten suverän i restaurangen och lappkåtan, backarna som sagt det bästa jag upplevet i Sälen. Ja, helt enkelt en toppenanläggning för familjen!

Vänligen
Anette
(2008-01-25)

familjen i centrum
ett underbart ställe där både sonen (3år) och jag testat att åka skidor (och pulka). Här finns allt men framför allt finns mysigheten och gemenskapen. Hundspann en underbar upplevelse.
Skidlärare toppen, bra liftar och backar för alla.
(2008-01-09)

underbart
Stöten är en skidort för alla i familjen. De som vill ha lite mer krävande backar hittar sitt lystmäte, nybörjare och barn får sitt. Trevlig och bra skidskola för barnen. Våra barn tyckte mycket om att vara med på alla upptåg både i skidskolan ( dottern pratar fortfarande om sin skidlärare) och kring- arrangemang. Ett stort plus är närheten till allt, bad, butik, resturanger, after skii och stillhet. Vi längtar alla efter årets tur till vårt vinter paradis.
(2008-01-09)

Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2023 Barnsemester.se