Alla familjenöjen i Sydamerika
Annons

Alla familjenöjen i Sydamerika

Familjevänliga attraktioner, roliga utflykter, sevärdheter, nöjen och andra tips på aktiviteter för barnfamiljer i Sydamerika. Här får du tips om vad som är värt att se och göra på er familjesemester.

 » Sökträffar (21 st)
Amazonas
Amazonas är världens största regnskog och hem till mer än en tredjedel av världens alla djurarter. Besök i regnskogen görs från området runt Manaus eller området runt Alta Floresta.
Amazonas, Brasilien
Anderna är en välkänd bergskedja i Sydamerika och går bland annat genom Argentina.
Anderna, Argentina
Cascada de Castaño Overo
Smältvattnet från glasiären Castaño Overo börjar sin resa ned för berget med ett ordentligt fritt fall - vattenfallet Cascada de Castaño Overo.
Rio Negro, Argentina
Cristo Redentor
Cristo Redentor är ett av världens sju nya underverk. Det är den välkända kristusstaty som är belägen på det 710 meter höga berget Corcovado och som blickar ut över staden Rio de Janeiro i...
Rio de Janeiro, Brasilien
Diamantina National Park
Chapada Diamantina National är en av Brasiliens vackraste nationalparker med ett imponerande ekosystem. Här finns regnskog, vilda djur och växter, dalar, vattenfall, underjordiska sjöar,...
Brasilien
Dykning och snorkling i Argentina
Dykning i Argentina är i kallt vatten (mellan 6 och 15°) och vattnen här är hem till både pingviner, sjölejon och valar.
Argentina
Dykning och snorkling i Brasilien
Brasilien erbjuder både dykning i havet och i sötvattenssnorkling i floder med kristallklart vatten.
Brasilien
Golf i Argentina
Argentina är ett stort land med drygt 240 registrerade golfbanor i olika miljöer. Här kan man spela golf både i huvudstaden, i djungeln och i bergen.
Argentina
Golf i Brasilien
Det finns över 100 golfbanor i Brasilien och speciellt delstaderna Bahia, Rio de Janeiro och Sao Paulo & Rio Grande do Sul har gott om dom.
Brasilien
Iguazúfallen i Iguazú National Park
De mäktiga Iguazúfallen ligger på gränsen mellan Argentina och Brasilien i nationalparken i Iguazú National Park. Fallen är en del Iguazúfloden och klassas som ett av häftigaste vattenfall.
State of Paraná, Argentina/Brasilien
Karnevalen i  Rio de Janeiro
Karnevalen i Rio de Janeiro är den mest berömda karnevalen i hela världen. Det är en storslagen fest med samba, fjädrar, glitter och paljetter.
Brasilien
Los Glaciares National Park
Los Glaciares National Park är Argentinas andra största nationalpark och löper 170 km längs kusten mot chile. Den största glaciären här är Upsala men den mest populära är Moreno där massiva...
Santa Cruz, Argentina
Madame Tussauds Washington DC
Madame Tussaud’s vaxkabinett är världsberömt för sin samling vaxdockor av kända personer. Här kan du se kopior av världskändisar och kungligheter!
Washington DC, Övrigt
Mar del Plata Aquarium
Detta oceanarium är den andra största marina parken i Argentina och en populär turistattraktion. Här finns både pingviner, massvis av fiskar, havssköldpaddor, sjölejon och delfiner.
Mar del Plata, Argentina
Mundo Marino
Sea World är Sydamerikas största saltvattenakvarium och här finns förutom massvis av småfiskar även delfiner, pingviner, sjölejon och späckhuggare.
San Clemente del Tuyu, Argentina
Nationalparken erbjuder vackra omgivningar och en släckt vulkan. Perfekt för vandring med det arrangeras även båtturer.
Neuquén, Argentina
Surfing och vattensporter i Brasilien
I Brasilien kan man ägna sig åt massor av vattensporter, exempelvis vågsurfing, windsuring, kitesurfing och kyaking/rafting.
Brasilien
Valsafari i Puerto Madryn
Att ha en 16 meters 40 ton val precis under relingen på båtet är en upplevelse och utanför kusten av Puerto Mandryn samlas valarna från juni till december. I september - oktober finns här...
Argentina
Zoo Lújan
Zoo Lujan är en djurpark med bland annat lejon och tigrar. djurparken är dock en av världens mest kontroversiella då besökarna mot en avgift kan få klappa bland annat tigrar.
LÚJAN, Argentina
Zoological Park São Paulo
Den största djurparken i Brasilien. Zoological Park São Paulo (Fundação Parque Zoológico de São Paulo) är hem till fler än 3.200 djur i miljöer som är skapade för att efterlikna deras...
São Paulo, Brasilien
ZooParque Itatiba
ZooParque Itatiba är den största privata djurparken i Brasilien med ca 1.000 djur från 180 olika arter. Här finns bland annat vita noshörningar, elefanter, flodhästar och giraffer.
Itatibai, Brasilien
Känner du till några spännande ställen som kan vara intressanta för barnfamiljer?
Tipsa oss »
Annons
Annons
Populära familjenöjen
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se