Sport och äventyr i Sydamerika
Annons

Sport och äventyr i Sydamerika

Sport- och äventyrsaktiviteter för den äventyrliga familjen. Här hittar du allt från bowling till höghöjgsbanor och grottkrypning.

 » Sport och äventyr i Sydamerika (5 st)
Dykning och snorkling i Argentina
Dykning i Argentina är i kallt vatten (mellan 6 och 15°) och vattnen här är hem till både pingviner, sjölejon och valar.
Argentina
Dykning och snorkling i Brasilien
Brasilien erbjuder både dykning i havet och i sötvattenssnorkling i floder med kristallklart vatten.
Brasilien
Golf i Argentina
Argentina är ett stort land med drygt 240 registrerade golfbanor i olika miljöer. Här kan man spela golf både i huvudstaden, i djungeln och i bergen.
Argentina
Golf i Brasilien
Det finns över 100 golfbanor i Brasilien och speciellt delstaderna Bahia, Rio de Janeiro och Sao Paulo & Rio Grande do Sul har gott om dom.
Brasilien
Surfing och vattensporter i Brasilien
I Brasilien kan man ägna sig åt massor av vattensporter, exempelvis vågsurfing, windsuring, kitesurfing och kyaking/rafting.
Brasilien
Känner du till några spännande ställen som kan vara intressanta för barnfamiljer?
Tipsa oss »
Annons
Annons
Populära familjenöjen
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se