Barnsemesterkortet 2016

Barnsemesterkortet
"Rabattkortet alla barfamiljer borde ha!" Läs mer »

Nyheter


Alperna eller svenska fjällen?
Vi hjälper dig att lista fördelar och nackdelar, så att du lättare kan göra ett bra val som passar just din familj. Just nu funderar många familjer på om de ska åka till alperna eller de... Läs mer »

Semester i Rom med familjen
Semester i Rom med familjen Rom erbjuder bra shopping, mat som generellt passar både stora och små och vackra miljöer vart du än går. Det är dessutom lätt att ta sig runt i staden med bussar,... Läs mer »

Rosa Bussarna Att resa med Rosa Bussarna med barn
Att resa med Rosa Bussarna med barn Rosa bussarna lockar framförallt resenärer utan barn men de fungerar också alldeles utmärkt för barnfamiljer intygar Sofia som precis varit iväg med sina två... Läs mer »

Höstlovstips Höst i Sverige - vad ska vi hitta på?
På hösten är det kanske skönt att stanna hemma, speciellt om det blåser och regnar ute. Men något vill man ju göra, en dagsutflykt eller en övernattning på något roligt ställe. Och det dyker ju... Läs mer »

Höstpyssel Höstpyssel
Vi har massor av skojiga pysseltips! Se hur du och ditt barn kan göra egna ljuslyktor, konstverk och mat till småfåglarna inför vintern. Utomhus finns massor av material till en härlig... Läs mer »

 Andys Lekland i Kristianstad Inomhuslek
Om det blir trist väder... Det har poppat upp många roliga lekland och sciencecenter här och var i Sverige de senaste åren, perfekt för dagar med trist väder! Alla inomhuslekplatser och... Läs mer »

Fyrishov äventyrsbad Äventyrsbad
Hemma i Sverige finns små och mellanstora äventyrsbad som passar för en dagsutflykt. I våra grannländer kan du även besöka tropiska badanläggningar där ni kan stanna flera dagar. De har både... Läs mer »

Hemester Hemester = vara hemma hela semestern
Del 1 av 2 De allra flesta barnfamiljer i Sverige stannar hemma på semestern. Men måste det betyda att man sitter hemma och har trist - nej, nej, nej! Vi har idéer om vad man kan hitta på... Läs mer »

Bilsemester Vad kostar en bilsemester i Europa?
Vad kostar en bilsemester i Europa? Snabbgude med avstånd och ungefärliga bensinpriser uträknade till flera av Europas populäraste städer med avresa från Stockholm, Göteborg och Malmö. Avstånd... Läs mer »

Budgetsemester: Tips för en billigare semester
Ingen vill slänga ut pengar i onödan, eller hur? Det finns en del du kan göra för att planera semestern bättre, billigare och smartare. » Sverige Snart... Läs mer »

Familjenöjen i Sverige Jämför priset: Svenska familjenöjen
Vi är många som drömmer om att kunna ta med familjen till någon av de stora, populära familjeparkerna i Sverige. Men vad kostar det att komma in, vad kostar det att övernatta och vad får man för... Läs mer »

Semester med barn i Danmark Jämför priset: Danska familjenöjen
För många Svenskar är det lika nära till de stora populära familjeparkerna i Danmark som till de i Sverige och vi är många som drömmer om en sommar i Danmark. Men vad kostar det resa till Danmark,... Läs mer »

Bila med barn Bilsemester
Oavsett om du ska göra en kortare utflykt med barn i bilen eller planera en längre bilsemester så finns det ett par saker du bör tänka på. Här har vi samlat tips och information som gör bilresan... Läs mer »

Färjeöverfarter till Danmark Resa till Danmark
Resa till Danmark Det finns många sätt att ta sig till Danmark. Bil eller tåg över Öresundsbron, färja och flyg. Från Helsingborg eller Malmö i Skåne tar det inte mycket mer än 20 minuter! ... Läs mer »

Sommar på Åland Ingen sommar utan Åland
Ingen sommar utan Åland! Åland erbjuder många smultronställen för barn och deras familjer. Efter endast en två timmars trivsam båtresa från Grisslehamn med M/S Eckerö finner du denna pärla i... Läs mer »

Pressa priset på sista minuten-resan Pressa priset på Sista Minuten-resan
Pressa priset på Sista Minuten-resan! Sista-minuten-resor är resor som karaktäriseras framförallt av två saker: De bokas mycket nära på avresedatumet och priset är oftast betydligt lägre än... Läs mer »

Långsemester på Maldiverna Maldiverna, Kuredu Island Resort
Maldiverna är fantatiskt, underbart och superhärligt! I alla fall om man får tro Anette och hennes familj som precis varit där på långsemester. Anette har dessutom jobbat i 15 år på resebyrå så... Läs mer »

Flygvapenmuseum Gå på museum gratis!
Nu har det blivit gratis att besöka flera museum runt om i lander. Den första februari i år införde flera av Sveriges statliga museer återigen fri entré och öppnar sina dörrar gratis för alla.... Läs mer »

Chartsersök Nyhet: Chartersök för barnfamiljer!
Att jämföra priser för chartersemester om man är två vuxna är superenkelt. Det finns flertalet bra jämförelsesajter. Men lägger man till barn i mixen blir det krångligare. Totalpris för två vuxna... Läs mer »

Vietnam Backpacking i Vietnam med barn
Familjen Mertens - Nyberg från Göteborg gav sig ut på en riktig drömresa. Familjen består av mamma, pappa och flickor på 10 och 12 år. De hade tillsammans gjort öve 80 paket med leksaker, godis... Läs mer »

Sida 1 av 24

Fler artiklar: Attraktioner & nöjen, Bilsemester, Bo & campa, Djur & natur, Familj & pyssel, Sverige, Norden, Europa, Längre bort, Skidsemester, Sol & bad.
Annons:
 » Populära erbjudanden!
Söderhällgården »
Med Barnsemesterkortet får två barn per betalande vuxen fri entré!
Djurs Sommerland »
Med Barnsemesterkortet får 1 barn per familj GRATIS entré (vid köp av min...
Stinsen Sightseengtåg »
Med Barnsemesterkortet för hela familjen 20% rabatt!

Fler erbjudanden »
 

Tipsa oss
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

För arrangörer och företag

Visa aktivitet eller evenemang
Barnsemesterkortet
Testfamiljer

Information om Barnsemester.se

Kontakta oss

Om Barnsemester.se
Annonsera på Barnsemester.se
Om cookies

© Copyright 2003 - 2016
Barnsemester.se
 
 

Tipsa oss Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 

För arrangörer och företag

Visa aktivitet eller evenemang Barnsemesterkortet
Testfamiljer

 

Information om Barnsemester.se

Om Barnsemester.se / Kontakta oss
Annonsera på Barnsemester.se
Om cookies

  © Copyright 2003 - 2016
Barnsemester.se
 

 


Annons: