Big Apple Circus
Annons

Big Apple Circus

(0 omdömen)
Övrigt

Favorit sparadSpara favorit

Big Apple Circus

Stans egna, älskade cirkus anlitar artister från hela världen och har vunnit många priser för sin fantastiska familjeunderhållning.

När cirkusen är på hemmaplan, står det stora tältet i Damrosch Park bakom det vackra kulturcentret Lincoln Center. En lämplig plats, för denna icke-vinstdrivande cirkus är verkligen ett kreativt Eldorado. Säkert är det därför eldsjälarna bakom cirkusen gillar att basunera ut att de är ”den enda cirkus bra nog att ha New York med i namnet”. Då syftar de givetvis på New Yorks smeknamn, the Big Apple.

Just nu befinner man sig på en 10-månaders turné landet runt med sin pinfärska föreställning Celebrate, en slags födelsedagsshow som firar att cirkusen i år (2008) fyller 30.


Turnéschema finns på hemsidan och cirkusen befinner sig i New York-området 30 maj till 2 juni (Long Island) samt 20 juni – 2 juli (förorten Nyack). För mer info om när cirkusen åter är mitt i stan, se webbsidan eller ring cirkuskontoret 212-268 25 00.

Biljetter finns även hos www.ticketmaster.com ». När cirkusen är på hemmaplan kan biljetter köpas i deras biljettlucka framför tältet (the Big Top).

Hitta
Manhattan
New York
Visa på en karta och se var andra familjeattraktioner i närheten ligger.

Damrosch Park, Lincoln Center, New York, NY 10023 (vid Broadway och West 63rd Street).

OBS! Barnsemester.se rättar eventuella fel i texter så snart de uppmärksammas men för säkerhets skull - dubbelkolla alltid fakta innan ert besök!
Representerar du denna aktivitet? Uppdatera din presentation »
Medlemsbilder
Det finns inga medlemsbilder från Big Apple Circus. Har du varit där? Ladda upp en bild»
Besökare tycker till
Big Apple Circus har betygsatts av 0 familjer på Barnsemester.se.
Lämna en recension
Har du varit här? Andra familjer vill veta vad du tyckte, skriv och berätta!
Ditt betyg:
Vilkar åldrar passar platsen bäst för?
Rubrik:
Text:
Säkerhetsfråga
Logga in eller svara på följande fråga:


 6          J8M      
ID     8    S     YH3
 P    EYN   QGB      
 A     U    L 2   DFT
59N         5JL      
   
Namn: (Visas)
E-post: (Visas ej)

När du skriver här måste du följa våra regler. Läs villkoren »
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se