Annons

Bryant Park

(0 omdömen)
Natur

Favorit sparadSpara favorit

Bryant ParkBryant Park

Ett syrehål mitt i smeten, inte långt från Times Squares buller, bong och glittrande ljus. Parken är inte stor men älskad inte minst för sin skridskobana på vintern, sin filmserie på sommaren och sin julmarknad. En sann oas med fin atmosfär.

Under årets kalla månader (ca slutet av oktober till mitten av januari, se webbsidan för exakta datum eller ring 866–221 51 57) finns här som sagt en skridskobana som många föredrar mot alla andra. Dels för att här är mindre trängsel och dels för att det är GRATIS. Dessutom är personalen mycket vänlig och lektionerna inte allt för dyra.

Biljettcentret, sittplatserna runt banan, skridskouthyrningsbutiken, snackbaren och souvenirbutiken är all uppvärmda – skönt en riktig bister vinterdag. Om du önskar mer info eller se webbsidan.


Under julsäsongen håller en av stans mest kända och bästa julmarknader hus här, Fêtes de Noël at Bryant Park ».

Parken har också en fin liten karusell som barn finner svår att motstå (den tar blott 18 barn åt gången). Köerna är mycket kortare än till den i Central Park, skönt inte minst om man har med sig riktigt små barn.

Obs! Karusellen håller stängt vid regn, snö eller vid temperaturer under ca 2 plusgrader.

En älskad New York-tradition som äger rum här är Summer Film Series, en filmfestival i miniformat, varje måndag kväll på sommaren. En storfavorit bland barnfamiljer, studerande m fl. Gräsmattan “öppnar” 17.00, så bege er hit i tid så att ni hinner hitta en fin plätt att bred ut picnick-filten på (inga plastdukar och presenningar, då gräset tar skada). Själva filmen börjar vid gryningen.


Det är också härligt att ta med sig sin macka hit en solig sommardag när ni behöver en paus från livliga aktiviteter i Times Square. Det finns även fyra utmärkta matkiosker i parken som drivs av den berömde kocken Tom Colicchio, känd från krogarna ‘witchcraft och Gramercy Tavern. Varje kiosk har sitt eget tema (kaffe, gräddigt och glassigt, soppa och sallad samt smörgåsar) och egna öppettider. Se www.wichcraftnyc.com eller ring 212-780-0577. Ni kan också förbeställa mat för avhämtning eller hemleverans).

Tips: Bryant Park är en s k WiFi hotspot, med gratis internet för alla med en bärbar dator.

Hitta
Manhattan
New York
Visa på en karta och se var andra familjeattraktioner i närheten ligger.
OBS! Barnsemester.se rättar eventuella fel i texter så snart de uppmärksammas men för säkerhets skull - dubbelkolla alltid fakta innan ert besök!
Representerar du denna aktivitet? Uppdatera din presentation »
Medlemsbilder
Det finns inga medlemsbilder från Bryant Park. Har du varit där? Ladda upp en bild»
Besökare tycker till
Bryant Park har betygsatts av 0 familjer på Barnsemester.se.
Lämna en recension
Har du varit här? Andra familjer vill veta vad du tyckte, skriv och berätta!
Ditt betyg:
Vilkar åldrar passar platsen bäst för?
Rubrik:
Text:
Säkerhetsfråga
Logga in eller svara på följande fråga:


1P5         D        
  D    T    S M   42E
  I   DPU   LNB      
  6    I      P   1KU
  A           2      
   
Namn: (Visas)
E-post: (Visas ej)

När du skriver här måste du följa våra regler. Läs villkoren »
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2023 Barnsemester.se