Chelsea Piers
Annons
bowling

Chelsea Piers

(0 omdömen)
Bowling & biljard | Sport och äventyr

Favorit sparadSpara favorit

Chelsea PiersChelsea Piers

Ett 13 hektar stort sport- och aktivitetskomplex som upptar tre pirer över Hudson River-floden, på stans västra sida. Perfekt när det börjar klia i barnens rastlösa ben och de behöver aktiveras.

Här finns en uppsjö av aktiviteter. Skridskoåkning, ishockey, fotboll, golf, ”slagburar” för baseball (s k batting cages), basket- och volleyboll och 40 bowlingbanor. Bland annat!

Flera av Chelsea Piers mer populära aktiviteter äger rum i The Field House. Några exempel:

* Basketplaner i toppklass, med robusta golv och elektroniska poängtavlor rustade med den allra senaste tekniken.

* Inomhusplaner för fotboll (soccer i USA) med konstgjorda underlag, avancerade poängtavlor och annan utrustning av bästa kvalitet. Micro Soccer-klasser för små spelare varje morgon förutom söndag.

* Basebollfans bör kolla baseballsimulatorn ProBatter II Baseball Simulator i ett av centrets batting cages. Simulatorn har en videoskärm som visar när en pitcher (kastare) i naturlig storlek kastar bollen mot dig. Denna typen av simulatorer används av stora lag som New York Mets och Boston Red Sox.

* En 450 kvm stor danssal där barn kan ta lektioner i Ballet, Step eller Hip Hop. Fokus ligger på rytm, teknik, kroppskontroll och skoj.

* Husets gymnastikcenter är rustat med trampoliner, ”kullerbytebanor”, professionella studsbrädor, ringar mm. Barnen får jobba i grupper baserade på deras ålder och förmåga. Här finns gott om lärare som hjälper barnen.

* Klättringskurser för vuxna och barn. All utrustning finns på plats och lärarna är proffs. Den konstgjorda stenväggen designades med barn och ungdomar i åtanke och det finns många vägar upp, beroende på hur duktig och erfaren man är.

* För de yngsta atleterna erbjuder man The Little Athletes program. Här kan barn 8 månader till 5 år testa klättring, dans, multisport, fotboll och annat med hjälp och proffsiga, kunniga och snälla coacher.

Chelsea Piers har också en Golf Club med familjeprogram. Att åka skridskor i Sky Rink, skridskobanan, kan vara roligt, och lite tokigt en het sommardag.

Hitta
Chelsea/The Village
New York
Visa på en karta och se var andra familjeattraktioner i närheten ligger.
OBS! Barnsemester.se rättar eventuella fel i texter så snart de uppmärksammas men för säkerhets skull - dubbelkolla alltid fakta innan ert besök!
Representerar du denna aktivitet? Uppdatera din presentation »
Medlemsbilder
Det finns inga medlemsbilder från Chelsea Piers. Har du varit där? Ladda upp en bild»
Besökare tycker till
Chelsea Piers har betygsatts av 0 familjer på Barnsemester.se.
Lämna en recension
Har du varit här? Andra familjer vill veta vad du tyckte, skriv och berätta!
Ditt betyg:
Vilkar åldrar passar platsen bäst för?
Rubrik:
Text:
Säkerhetsfråga
Logga in eller svara på följande fråga:


9LO         7WU      
7 I    A      D   IJ6
Y 8   GJK     Y      
U L    7      I   8TC
3YM           E      
   
Namn: (Visas)
E-post: (Visas ej)

När du skriver här måste du följa våra regler. Läs villkoren »
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se