New York Scavenger Hunts
Annons

New York Scavenger Hunts

(0 omdömen)
Övrigt

Favorit sparadSpara favorit

New York Scavenger Hunts

Ta er fram is staden och se den med nya ögon genom att svara på listiga ledtrådar och knäppa gåtor. Jakten utgår från kända landmärken som Central Park, Grand Central Station, China Town, Little Italy, Metropolitan Museum, Bronx Zoo... Även för den som varit I New York tusen gånger – eller bor här – har det nog sällan vara så roligt att rusa runt The Big Apple!

Det finns en uppsjö olika teman att välja mellan och flera av tipspromenaderna är skräddarsydda för barnfamiljer. Exempel: The Art Attack Family Scavenger Hunt i Metropolitan Museum of Art eller The Fright at the Museum Family Scavenger Hunt på Museum of Natural History. Andra populära jakter är The Central Park TV & Movie Locations Scavenger Hunt med film- och tv-tema och The Ghosts of Greenwich Village, en fartfylld spökhistoria. Uppgifterna som skall lösas kan vara att hitta ett litet dinosaurieben, en viss staty, en stor val, en telefonkiosk mm.

Ni kan komma som ett eget färdigt lag (sex personer) eller bilda lag med andra deltagare som ni möter på plats. Det vinnande laget belönas…

Kul för alla åldrar och hela familjen. Tonåringar kan följa med på de flesta jakter, inte bara de familjeanpassade.

Privata skattjakter/tipspromenader kan ordnas.


Obs! Måste bokas online eller per telefon: måndag – fredag 9.00 till 21.00. Lördag – söndag: 10.00 till 18.00. Ring OvationTix: 866-811 41 11.
Tips för skattjaktsfantasten: Metropolitan Museum of Art har ofta gratis tipspromenader så att barnen själva kan vandra runt museet bemannade med tryckta ledtrådar. Och Tailored Tours » har självguidade turer som säljs online för en liten penning och laddas ner. Exempel: en jakt runt Times Square där ni får leta efter märkliga rätter på kvarterets krogar.

Hitta
Manhattan
New York
Visa på en karta och se var andra familjeattraktioner i närheten ligger.

Olika startpunkter, se hemsidan för lista over samtliga.

OBS! Barnsemester.se rättar eventuella fel i texter så snart de uppmärksammas men för säkerhets skull - dubbelkolla alltid fakta innan ert besök!
Representerar du denna aktivitet? Uppdatera din presentation »
Medlemsbilder
Det finns inga medlemsbilder från New York Scavenger Hunts. Har du varit där? Ladda upp en bild»
Besökare tycker till
New York Scavenger Hunts har betygsatts av 0 familjer på Barnsemester.se.
Lämna en recension
Har du varit här? Andra familjer vill veta vad du tyckte, skriv och berätta!
Ditt betyg:
Vilkar åldrar passar platsen bäst för?
Rubrik:
Text:
Säkerhetsfråga
Logga in eller svara på följande fråga:


KTL         G1O      
X J    A      5   QK2
D O   SNH   W7A      
P T    X      Q   4NK
SK4         7MN      
   
Namn: (Visas)
E-post: (Visas ej)

När du skriver här måste du följa våra regler. Läs villkoren »
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se