Betyg och kommentarer: Kamelranchen på Öland
Annons
Betyg och kommentarer

Kamelranchen på Öland

2

Betyg, omdömmen och kommentarer från barnfamiljer som besökt Kamelranchen på Öland.

» Antal inlägg: 5 st
Ett rån
Riktig besvikelse!!
Att betala 100kr per person för att komma in på området som liknade en liten 4h gård var extremt dyrt. Sen 100kr till per barn för att rida ett snålt varv på kamelerna var ett riktigt rån och vi åkte därifrån 800kr fattigare.
Kamelerna var dock trevliga men hade varit värt om inte inträdet till parken var så dyrt.
(2022-08-03)

Rena rånet och roligfaktor 0
200 per person för att se på kaniner och rida en plätt på 3 minuter
(2022-06-19)

Sveriges dyraste kamelridning, ett rån av barnfamiljer.
Bedrövligt att Bengts fina och trevliga kamelridning blivit ett rån av barnfamiljer som vill prova rida en kamel. Vi red för några år sedan för 50kr som är en ok avgift för barnen, men nu har tydligen hans sambo tagit över och ödelägger det fina han stått för. Vi hade ett extra barn med som inte hade ridit och gärna ville prova detta, när vi kom dit så kostade det 80kr att rida enligt skyltarna, men sanningen är att det inte går att rida för detta pris utan det kostar 160kr få man måste gå genom en inhängnad med några grisar och kaniner som kostar 80kr /person. Så för oss 3 personer som var med henne innebar det att vi var tvungen att betala 3x80kr för att följa med henne till kamelerna och ytterligare 160kr gör henne att rida vilket gör ett pris på 400kr för att Bengt ska leda en kamel i ca 5 minuter runt en liten plätt på åkern. Vi åkte besvikna därifrån och kommer inte att återvända eller rekommendera detta ställe någonsin. Risk för att stället dör istället för att stället utgör en rolig utflykt på Öland.
(2016-07-15)

Liten välskött djurpark med Kamelridning
Vi tyckte att det var en rolig upplevelse att rida på kamelerna som var lugna och klappvänliga och man ser att de har det bra där. Man kan köpa till kamelridning när man kommit in men det går att hälsa på och klappa kamelerna ändå. Djurparken var liten men fin och djuren kom fram och ville bli klappade och matade av barnen.Gulliga griskultingar och små killingar. Lite dyrt inträde men vi betalar hellre mer för att träffa välskötta och lugna djur.
(2015-08-02)

Ehhhh.....
Herregud! Det absolut sämsta vi varit på. Först var det inträdet som var ganska dyrt, vilket vi ändrade oss sen när vi kommit in. Då tyckte vi att det var JÄTTEDYRT! Den sk djurparken bestod av några kaniner, kalv, getter och två grisar. Kamelridningen som var trevlig men väldigt kort och dyr uppvägde inte det andra. Hon som tog betalt beskrev att det var fint, många djur och en lite härlig lekplats. Lekplatsen kunde vi inte låta våra barn vara på där stack ut spik från bräderna och det växte stora tistlar . Ska se om jag hittar fotot så ska jag lägga in det. Jag tycker detta är en skam!! Och vi kommer aldrig återvända dit! Ps. Fick bli betyget 1 för att det gick inte att skicka om jag satte 0 som egentligen är det rätta betyget!
(2015-04-10)

Lämna en recension
Har du varit här? Andra familjer vill veta vad du tyckte, skriv och berätta!
Ditt betyg:
Vilkar åldrar passar platsen bäst för?
Rubrik:
Text:
Säkerhetsfråga
Logga in eller svara på följande fråga:


NGJ         5DK      
D P    C      E   WYE
4B8   RCM   SQI      
  8    L      R   QF8
B7R         651      
   
Namn: (Visas)
E-post: (Visas ej)

När du skriver här måste du följa våra regler. Läs villkoren »
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se