The Beast (båttur)
Annons

The Beast (båttur)

(0 omdömen)
Övrigt

Favorit sparadSpara favorit

The Beast (båttur)

The Beast är en snabb och smidig båt som dundrar fram på New Yorks vatten 75 km/timmen, med skyskraporna som kuliss. En häftig upplevelse som får hår och kepsar att flyga – till barnens förtjusning! Ingen guide, men kapten Mad Dog är en kul figur som kommer med en del egna kommentarer. Och ni får got om magpirr. Ett lugnt litet ögonblick får ni dock invid Statue of Liberty (Frihetsgudinnan), där ni stannar till länge nog för att klicka fram en bild eller två.

Kan endast upplevas under sommarhalvåret från maj till september/oktober. Obs! Man måste vara 100 cm lång för att få åka.

Råkar ni befinna er vid stans södra spets kan ni istället åka med snabbåten The Shark från South Street Seaport.

Tips 1: Har ni bråttom eller vill lägga pengarna på annat, ta färjan till Staten Island från Battery Park. Då åker ni förbi Frihetsgudinna – HELT GRATIS!

Tips 2: Funderar ni på denna eller en annan tur runt hamnen kan det vara bra att investera i ett City Pass (www.citypass.com) där ytterligare 5 attraktioner ingår. I alla fall de vuxna spar en god slant på inträde. Barnen får ni räkna lite på då de ofta kommer in på t ex museer gratis.

Andordnas av Circle Line, samma företag som står för de numera legendariska och superinformativa 3-timmarsturerna av Manhattans kust.

Hitta
Manhattan
New York
Visa på en karta och se var andra familjeattraktioner i närheten ligger.
OBS! Barnsemester.se rättar eventuella fel i texter så snart de uppmärksammas men för säkerhets skull - dubbelkolla alltid fakta innan ert besök!
Representerar du denna aktivitet? Uppdatera din presentation »
Medlemsbilder
Besökare tycker till
The Beast (båttur) har betygsatts av 0 familjer på Barnsemester.se.
Lämna en recension
Har du varit här? Andra familjer vill veta vad du tyckte, skriv och berätta!
Ditt betyg:
Vilkar åldrar passar platsen bäst för?
Rubrik:
Text:
Säkerhetsfråga
Logga in eller svara på följande fråga:


M7O         TY3      
  5    K    T N   JQG
K6O   55A   UWT      
S      X      U   A6X
6OY         2PW      
   
Namn: (Visas)
E-post: (Visas ej)

När du skriver här måste du följa våra regler. Läs villkoren »
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se