The Cloisters
Annons

The Cloisters

(0 omdömen)
Museum

Favorit sparadSpara favorit

The Cloisters

Ett klosterkomplex byggt av fem medeltida europeiska kloster och kapell som transplanterades sten för sten till Fort Tryon Park, en skön plats på norra Manhattan med utsikt över Hudson-floden. Tror ni att vackra valv och långa, skumma passager inte är något för barn? Tänk om!

Cloisters är tekniskt sett en del av Metropolitan Museum of Art tillägnad konst och arkitektur från medeltidens Europa. I denna unika och magiska miljö finns ca 5 000 verk från 800- till 1400-talen. Tre av klostren har trädgårdar som anlagts med hjälp av information som hämtats från medeltida avhandlingar, poesi, trädgårdsskrifter, arkitektoniska ritningar, kyrkfönster, tapeserier, böcker om örtmedicin mm.

Barns fantasi tycks snabbt fångas av denna magiska miljö, som hämtad direkt ur en klassisk saga. Museet är ett härligt ställe att vandra omkring i och drömma sig bort. Det är också ett utmärkt ställe att söka sig till under heta sommardagar när man fått lite för mycket av stadens myller. Här, bland sval sten och dovt ljus, får ni en stunds lugn och ro.

Guidade rundturer av ”höjdpunkterna” (highlights) och av trädgårdarna ges flera gånger i veckan och det finns även andra program för vuxna, familjer, studerande och lärare.. Det mesta ingår i inträdet.

Hitta
Manhattan
New York
Visa på en karta och se var andra familjeattraktioner i närheten ligger.

Fort Tryon Park, 99 Margaret Corbin Drive, New York, NY 10040

OBS! Barnsemester.se rättar eventuella fel i texter så snart de uppmärksammas men för säkerhets skull - dubbelkolla alltid fakta innan ert besök!
Representerar du denna aktivitet? Uppdatera din presentation »
Medlemsbilder
Det finns inga medlemsbilder från The Cloisters. Har du varit där? Ladda upp en bild»
Besökare tycker till
The Cloisters har betygsatts av 0 familjer på Barnsemester.se.
Lämna en recension
Har du varit här? Andra familjer vill veta vad du tyckte, skriv och berätta!
Ditt betyg:
Vilkar åldrar passar platsen bäst för?
Rubrik:
Text:
Säkerhetsfråga
Logga in eller svara på följande fråga:


MPK         NL1      
W C    1      C   TTB
NTJ   2WJ   RFM      
  3    H      T   DKW
IHN         567      
   
Namn: (Visas)
E-post: (Visas ej)

När du skriver här måste du följa våra regler. Läs villkoren »
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se