Annons
Betyg och kommentarer

Trollskogens naturreservat

7.5

Betyg, omdömmen och kommentarer från barnfamiljer som besökt Trollskogens naturreservat.

» Antal inlägg: 5 st
Jättemysigt!!
Var där 2008 med barnen, då 2,6 , 9 och 10 år. De tycket alla det var spännande med skeppsvrak och den otroligt mysiga naturen. Ta med matsäck och tillbringa några timmar här :) Vi hade sjal till minstingen, vagn rekomenderas inte.
(2010-05-18)

Välj bort vagnen!
Var lite längre att gå än vi hade tänk oss... Vi borde ha valt en mindre stig med vår tvååring. Början var kul, men slutet blev lite krisigt :-D (gick längsta leden... och det var väldigt svårt med vagn)
(2008-12-04)

mysigt
har en 3åring och en 6åring som hade jätteroligt! va där tillsammans med en familj till, va så trevligt strosa runt i skogen skyddade från solen.. fina kort blev det med =)
(2008-08-05)

Mysigt
Mamma, pappa och tre barn 0, 3 och 5 år gamla. Trollskogen bjöd på roliga träd och fina foton, men det blev bara en kortare promenad då det var svårt att hålla nyfikenheten uppe. "Men mamma det är ju bara en skog" (citat från vår 5 åring). Det är svårt att köra barnvagn så bar vi vår 2½ månaders i sjal. Men i värmen blev det tungt.

Lite molnigare och regn hängande i luften gör nog trollskogen mer trollik.

Kul med de små bodarna om vår värld.

Söt liten cafébod som hade hygliga priser.

(2008-08-01)

Mysigt!!!
Hit är det toppen att åka både vid soligt och lite sämre väder, tyckte vår familj (mamma, pappa samt barnen 4 och 6 år). Tid och picknick-korg rekommenderas. Skön natur att promenera i med olika stigar som kan anpassas efter barnen. Lärorika små bodar i början. Extra spännande med ett vrak på stranden...
Tar lite tid att köra dit bara...
(2006-08-10)

Lämna en recension
Har du varit här? Andra familjer vill veta vad du tyckte, skriv och berätta!
Ditt betyg:
Vilkar åldrar passar platsen bäst för?
Rubrik:
Text:
Säkerhetsfråga
Logga in eller svara på följande fråga:


F23         L        
F 7    O    6 I   N1S
BR7   GIT   NU5      
G N    6      H   Y5G
LUS           P      
   
Namn: (Visas)
E-post: (Visas ej)

När du skriver här måste du följa våra regler. Läs villkoren »
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.


© Copyright 2003 - 2021 Barnsemester.se