Annons

Fajana de Barlovento

(0 omdömen)
Stränder & badplats

Favorit sparadSpara favorit

Fajana de Barlovento

Fajana de Barlovento är ingen strand utan en naturlig bassäng. I själva verket rör det sig om två bassänger. De ligger på klippgrund och området har alltid kraftiga vågor. Då bassängerna är mycket välbesökta övervakas de ständigt av kommunalt anställda vakter och Röda korset.

Området är dessutom utrustat med ett varningssystem för fara. Det finns service såsom restauranger, duschar, toaletter, omklädningshytter, telefon, parasoller och kiosker då det är säsong. La Fajana har dessutom en strandpromenad.

Hitta
Barlovento
La Palma
Visa på en karta och se var andra familjeattraktioner i närheten ligger.
OBS! Barnsemester.se rättar eventuella fel i texter så snart de uppmärksammas men för säkerhets skull - dubbelkolla alltid fakta innan ert besök!
Medlemsbilder
Det finns inga medlemsbilder från Fajana de Barlovento. Har du varit där? Ladda upp en bild»
Besökare tycker till
Fajana de Barlovento har betygsatts av 0 familjer på Barnsemester.se.
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2022 Barnsemester.se