Annons

Puerto Naos

(0 omdömen)
Stränder & badplats

Favorit sparadSpara favorit

Puerto Naos

Stranden i Puerto Naos är öns mest kända strand. Den har svart, mellangrov sand och är en halv kilometer lång och 65 bred.

Att vindsurfa går bra här då vågorna kan vara ganska kraftiga. Här finns promenadstråk och restauranger med uteserveringar. Utöver detta finns all service som är typisk för ett turistområde såsom duschar, omklädningsrum, bad, telefon, mm.

Hitta
Los Llanos de Aridane
La Palma
Visa på en karta och se var andra familjeattraktioner i närheten ligger.
OBS! Barnsemester.se rättar eventuella fel i texter så snart de uppmärksammas men för säkerhets skull - dubbelkolla alltid fakta innan ert besök!
Medlemsbilder
Det finns inga medlemsbilder från Puerto Naos. Har du varit där? Ladda upp en bild»
Besökare tycker till
Puerto Naos har betygsatts av 0 familjer på Barnsemester.se.
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2022 Barnsemester.se