Betyg och kommentarer: Byxelkrok
Annons
Betyg och kommentarer

Byxelkrok

8.5

Betyg, omdömmen och kommentarer från barnfamiljer som besökt Byxelkrok.

» Antal inlägg: 3 st
underbart!
va en vecka i byxelkrok, hade underbart väder och njöt av helt otroliga solnedgångar! barnen gick och leta sten i timmar =) och långa mysiga promenader på neptuni åkrar. vacker natur och barnen älskade hitta massa småkryp dom aldrig sett förut t ex små gula skalbaggar och lysmaskar. rekommenderas varmt!
(2008-08-05)

Byxelkrok är toppen
Vi var i Byxelkrok förra sommaren (2006) vädret var nästan tropiskt och hela familjen tyckte att det nästan var bättre än en utlandsresa. Vi bodde på Byxelkroks Marina ett fräscht lägenhetshotell precis vid havet. Kanske inte det allra barnvänligaste med havet precis utanför, men det låg så vacket o vi hade så fina kvällar med solnedgångar. Barnen uppskattade Böda Sand bäst men även trollskogen och lådbilslandet.
(2008-03-16)

En pärla!
Byxelkrok är en riktig pärla på norra Öland. Våra barn kan gå omkring i timmar på den fina stenstranden och leta vackra stenar. Verkligen ett bra ställe att åka till, särskilt med barn som är i stenletaråldern!
(2007-08-06)

Lämna en recension
Har du varit här? Andra familjer vill veta vad du tyckte, skriv och berätta!
Ditt betyg:
Vilkar åldrar passar platsen bäst för?
Rubrik:
Text:
Säkerhetsfråga
Logga in eller svara på följande fråga:


O2J         Y1T      
  B    G    9 H   WT7
2NX   5CL   6D5      
7      2    A 4   BGY
GUR         T3D      
   
Namn: (Visas)
E-post: (Visas ej)

När du skriver här måste du följa våra regler. Läs villkoren »
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se