Bank Street Bookstore
Annons

Bank Street Bookstore

(0 omdömen)
Shopping

Favorit sparadSpara favorit

Bank Street Bookstore

Ofta kallad New Yorks bästa bokhandel för och om barn. Med över 60 000 böcker för barn, deras föräldrar och lärare. På 17 olika språk!

Här finns förvissa de stora, kända titlarna – av vilka många är utmärkta! Men det här är framför allt bokhandeln för den som letar efter det allra bästa, mest tankeväckande och säregna.

Ett paradis för den växande, såväl som den vuxne, bokälskaren. Väl upplyst med naturligt ljus från stora fönster. Här finns bl a 66 hyllor med skönlitteratur och 42 med bilderböcker. Och, inte minst, ett stort, centralt placerat bord med prisbelönta alster samt personalens tips. Dessa personliga råd är mycket värdefulla, för butikens anställda är hungriga, ivriga, kunniga bokslukare.

Största delen av utbudet är på engelska, men det finns även verk på urdu, bengali, vietnamesiska och ibland svenska. Det går t o m att köpa Nalle Puh på latin och jiddisch.

Har era barn redan börjat läsa engelska så kommer de att hitta mycket spännande här – detsamma gäller er föräldrar. Och för de mindre barnen finns, som sagt, en massa fina bilderböcker. Dessutom har butiken ett roligt och intressant urval leksaker, spel och musik.

Bank Street har ett program med föreläsningar och högläsning (skådespelaren Cynthia Nixon, Miranda I “Sex and the City”, har läst här ofta). Se webbsidan för mer info.

Hemsidan har många bra tips och uppslag. Bokhandeln ägs och drivs av lärarhögskolan Bank Street College of Education.

Hitta
Manhattan
New York
Visa på en karta och se var andra familjeattraktioner i närheten ligger.

2879 Broadway, New York, NY 10025 (vid Broadway och 112th Street)

OBS! Barnsemester.se rättar eventuella fel i texter så snart de uppmärksammas men för säkerhets skull - dubbelkolla alltid fakta innan ert besök!
Medlemsbilder
Det finns inga medlemsbilder från Bank Street Bookstore. Har du varit där? Ladda upp en bild»
Besökare tycker till
Bank Street Bookstore har betygsatts av 0 familjer på Barnsemester.se.
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se